TLZP: Ovako izgleda Željko Šašić kao Ceca (FOTO) (VIDEO)

Folk pevač će ove subote u popularnom šou-programu imitirati svoju koleginicu Svetlanu Ražnatović, a sa Skajem Viklerom će zajedno otpevati duetsku numeru "Ko na grani jabuka"

  • 4

Ove subote gledaoci i obožavatelji šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" moći će da uživaju u novim transformacijama dobro poznatih takmičara.

Dugoočekivana imitacija jeste ona u kome će se Željko Šašić "naći u koži" Svetlane Cece Ražnatović, a on će zajedno sa Skajem Viklerom (koji će upravo biti Željko Šašić) otpevati hit iz devedesetih "Ko na grani jabuka".

Kako su se snašli u ovom duetu, pogledajte u subotu od 21 čas na Televiziji "Prva", kada i počinje šou "Tvoje lice zvuči poznato".

Da podsetimo, mnogi takmičari su već otkrili kako će izgledati njihove transformacije u ovoj popularnoj emisiji. Sneki će tako imitirati Šer i izvesti njenu numeru "If I Could Turn Back Time". S druge strane, Boris će se naći u ulozi Željka Joksimovića i pevaće numeru "Ludak kao ja", dok će Goca biti Knez, a Ana Kokić američki plesač Ben Verin.

Pogledajte najavnu špicu za šou "Tvoje lice zvuči poznato"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    13. decembar 2013 | 20:24

    Liči na Kleopatru, balkansku proročicu sa izraženom jabučicom na grlu.

  • ...

    13. decembar 2013 | 15:13

    Smorilo ovo vise......

  • jagodica

    13. decembar 2013 | 14:02

    Cudi me da novinari nisu provalili da je emisija cista kopija sa televizije Rio,kontaju narod to ne gleda sje*at cemo ih,cccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA