SEKA: Na Dvoru sam nosila samolepljive gaćice! (FOTO)

Pevačica je na Tviteru otkrila da je, ipak, ispod izazovne toalete imala donji veš, odnosno tange koje se lepe za kožu kako se ne bi nazirale ispod uske providne haljine

  • 15

Seka Aleksić se nedavno na dodeli nagrada na Belom dvoru pojavila u dugoj crnoj toaleti, ispod koje se na prvi pogled činilo da nema ništa, budući da je čipkasta haljina otkrivala pevačicine kukove, te se u medijima pronela informacija da Seka na ovoj svečanoj manifestaciji nije nosila donji veš!

Pevačica je ubrzo na svom Tviteru okačila sliku samolepljivih gaćica kako bi dokazala da su se sve prisutne oči, ipak, prevarile, kao i to da nije bila neprimereno odevena na Dvoru.

- Šta sve moram da radim! Seka je nosila gaće - napisala je pevačica ispod slike tangi koje se lepe za kožu kako se ne bi nazirale ispod uskih svečanih haljina.

Ovim gestom pevačica je nesumnjivo pokazala nov modni trik svim devojkama koje vode računa o svom izgledu, dok je većinu muške populacije verovatno razočarala time što je ispod seksi haljine, ipak, obukla donji veš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enigma

    13. decembar 2013 | 14:52

    To je vest koju smo cekali...

  • Opsa

    13. decembar 2013 | 15:10

    Vest bi bila da je okrenula naopacke samolepljive uloske.Napred za nazad, nazad za napred.Ovako vam I nije neka vest.. Nego jel ste culi da za 5 godina krece naseljavanje Marsa..

  • Bzv

    13. decembar 2013 | 14:58

    Briljira u izjavama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA