VRELA ATMOSFERA: Brankow plesao uz Sajsi MC

Sajsi MC sinoć je u klubu Brankow pomerila granice dobre zabave! Predstavila je svoje nove pesme "Ti si moj" i "Sa devojkom u šoping mol" i potpuno osvojila publiku

  • 0

Talentovana i lepa Sajsi MC sinoć je zavela publiku i zapalila atmosferu u klubu Brankow predstavivši svoje nove pesme "Ti si moj" i "Sa devojkom u šoping mol". Specijalna gošća kluba je oba singla premijerno izvela u pratnji Shvece i DJ B.k.o. sa kojima stvara i nastupa već godinama.

Ovaj uigrani trio, koji je sinoć po prvi put nastupio u klubu Brankow, napravio je sjajnu zabavu, pomerajući granice konvencionalnog i kritički analizirajući društvenu situaciju u zemlji sjajnim rimama.

Međutim, kao što nam se Sajsi ranije poverila, umetnička zrelost joj je donela rasterećenje po pitanju razumevanja i prihvatanja njenih tekstova od strane drugih ljudi.

Sada joj je bitno da se publika dobro provede i da ritam njenih pesama navede ljude na ples. Tako je, bez sumnje, bilo i sinoć u klubu Brankow. Gosti su đuskali, devojke su sijale na sceni, a "Direktan let Beograd – Bruklin" nastavlja se i sledećeg četvrtka, uz jedne od najpoznatijih gradskih di džej-eva Ike-a, prelepu Dadu Selectah i Premu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA