CECA O SPASAVANJU POVREĐENIH: Nisam heroj, odreagovala sam ljudski!

- Na moj poziv Hitna pomoć i policija odmah su se odazvali. Došli su i vatrogasci. Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Ne smatram to, kako vi kažete nikakvim podvigom, samo sam odreagovala ljudski - rekla je pevačica

  • 16

Pevačica Svetlana Ražnatović nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u blizini njene kuće, a u kojoj su povređene tri osobe, izjavila je da je povređenima pritrčala u pomoć kao što bi uradio i svaki drgi čovek i skromno dodala da to ne smatra nikakvim podvigom.

Noćas oko pola četiri ujutru Cecu je probudio stravičan sudar automobila u njenoj ulici, u blizini njene kuće, te je pevačica brže bolje pozvala Hitnu pomoć i otrčala do smrckanih četvorotočkaša kako bi pomogla povređenima.

- Na moj poziv Hitna pomoć i policija odmah su se odazvali. Došli su i vatrogasci. Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Ne smatram to, kako vi kažete nikakvim podvigom, samo sam odreagovala ljudski - rekla je pevačica.

Ceca je pripomagala u akciji spasavanja mladića koji su nakon vađenja iz okvira udarenih automobila, prevezeni u Urgentni centar. Potresena pevačica celu noć nije mogli da zaspi, iako je već danas čeka let za Cirih gde večeras ima koncert.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskren

    14. decembar 2013 | 12:49

    Jos jednom dokazala koliki je covjek. Nju ne mozes da ne volis. Jedna je Ceca, i zena koja karijeru gradi kvalitetima, a ne mjesanjem u druge zivote, kao ona ludjakinja, sto se reze da bi dobila mrvicu medijske paznje.

  • Nikolaa

    14. decembar 2013 | 14:52

    To je danas i dovoljno - postupiti ljudski,nista vise i nista manje. Nama to ne znaci puno u takvim situacijama,a nekome znaci puno. Bravo Ceco

  • ja

    14. decembar 2013 | 18:19

    Ne spadam u njene fanove,niti slusam tu vrstu muzike,ali me je zaista odusevila svojim velikim ljudskim kvalitetima,kada smo svedoci da bi gro ljudi ostali nemi posmatraci nesrece.Ne znam zasto je u ljude usla tolika zloba i zasto sebi daju za pravo da pljuju po svakome,mahom bez ikakvog povoda.Nije tesko pohvaliti nekoga za nesto pravedno ucinjeno.Kada to budemo shvatili,svakako bicemo daleko bolji ljudi.Ceco,moje postovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA