TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Sara kao Keti Peri pobednica desete emisije! (FOTO)

Pevačica je pomoć od 1.000 evra dodelila Milani Miljušević, 22-godišnjoj devojci kojoj je tumor zahvatio butnu kost i deo karlice, i kojoj je potrebna operacija u Istambulu

  • 15

Pobednica ovonedeljne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" je Sara Jovanović, koja se fantastično snašla u imitaciji Keti Peri, zbog koje je morala da visi sa plafona! Sjanu atmosferu napravili su i Skaj i Šašić, a žiri je do suza nasmejala Goca koja je prilikom urnebesne transformaije u Kneza stavila kravatu u pantalone!

 

Već sledeće nedelje, odnosno poufinalne večeri, publika će imati tu privilegiju da, pored žirija i takmičara, glasa za svog favorita i tako utiče na odabir pobednika ovog takmičenja!

 

Sara je pomoć od 1.000 evra dodelila Milani Miljušević, 22-godišnjoj devojci kojoj je tumor zahvatio butnu kost i deo karlice, i kojoj je potrebna operacija u Istambulu. Ona je apelovala i da svi koji mogu, učestvuju u ovoj akciji sms porukom na broj 5582.

 

Epizoda je počela "divljim plesom" Tamare Dragičević, koja je imitirala ukrajinsku evrovizijsku predstavnicu Ruslanu, te je atmosfera u studiju od prvog minuta bila zagrejana do usijanja!

 

 

- Ovo mi je jako dobro s obzirom da niste profesionalna pevačica već glumica, meni je ovo isto kao Ruslana, svaka čast - prvi je prokomentarisao Haris. Ivan je takođe pohvalio Tamaru, zamerka je jedino bila na energiji koja je mogla da bude na višem nivou.

 

- Sviđa mi je tvoj izgled amazonke. Meni se dopalo tvoje pevanje, uspela si bojom glasa da budeš približna Ruslani, "wild dance" nije bio baš "wild" ali to je razumljivo s obzirom na povredu - dodala je Katarina.

 

 

Dobar provod nastavljen je sjajnim nastupom Skaja Viklera i Željka Šašića - čuvena duetska pesma "Ko na grani jabuka" koju je izvodio upravo Željko sa Cecom. Šašić je ponovo bio na štiklama i toliko "razbio" da su mu veštački nokti bukvalno otpali, a Skaj ga je nahvalio i rekao da je jedan od najboljih pevača koje je čuo!

 

- Osećala se dobra energija među vama! Pućio si se isto kao Ceca - prokomentarisala je Radivojevićeva i potom zamolila Željka da ponovo pokaže Cecin "kučka" pogled.

 

 

- Vidi se da ste vežbali, Željko tvoje pevanje je vrhunsko, Skaj, korektno pevanje - rekao je specijalni gost, dok je Ivanović u svom maniru rekao:

 

- Uložio sam veliki napor da zaboravim kako Željko izgleda kao žena, iza mene je ovo veoma uznemirujući prizor! Bio si bolji kao Sneki, ali bilo mi je zabavno da vas gledam - ocenio je on, dok su svi prasnuli u smeh kada je Tamara uzela mikrofon u ruke i počela da priča kao Ceca!

 

 

Treća je nastupila Sneki, koja je sve još jednom uverila da joj godine ne mogu ništa! Baš kao ni svetskoj zvezdi Šer koju je Babićeva imitirala. U originalnom, ali izuzetno provokativnom kostimu i pesmom "If I could turn back time", na blještavoj sceni i uz gomilu mornara, Sneki je pokazala da za nju nema granice! Borbena pevačica još jednom je raskrvarila kolena tokom nastupa ali za profesionalce poput nje, to nije ništa.

 

- Žao mi što si opet pustila krv ali to je uvek davalo dobre rezultate, u svakom slučaju bila si na visini zadatka - rekao je Ivan.

 

 

- Bilo je jako lepo, atraktivno, kostim originalan, engleski ne baš najbolji, ako smem reći, morao je biti bolji za ovo. Da ti pravo kažem, bolji si pevač od Šer i bolje izgledaš od nje - ocenio je Haris, a Katarina se složila da je engleski loš, ali je dodala da Sneki izgleda baš seksi!

 

 

Sara Jovanović ove večeri imala je izuzetno zahtevan zadatak, budući da se transformisala u Keti Peri i izvela njen atraktivan nastup sa ovogodišnje dodele MTV EMA nagrada u Amsterdamu tokom kojeg je Keti visila nekoliko metara iznad bine obmotana šarenim trakama!

 

- Tu je čak i Keti drhtao glas, tebi nije, svaka čast, ovo je bilo jako, jako dobro rekla je Marija, a na njene reči hvale se nadovezala i Kaća:

 

- Svaka čast na neustrašivosti s obzirom da sam čula da imaš strah od visine, ovo je bio senzacionalan nastup i aplauz za ceo tim, plesače i kostimografe - rekla je glumica, a sa njom su se složili i Ivanović i Haris.

 

 

Knez je uživao u imitiaciji Zvonka Bogdana i u potpunosti "skinuo" njegove pokrete, a u ovoj divnoj numeri uživali su i žiri i publika. Pošto je tamburaški orkestar uživo svirao, voditelji su iskoristili priliku i pozvali Harisa da otpeva pesmu po svojoj želji, te je Džinović izveo staru numeru "Mene je učilo vrijeme" na način na koji bi to uradio Arsen Dedić, i tako u studiju dočarao pravu meraklijsku atmosferu!

 

 

- Drago mi je što je uneta atmosfera kafane, ne samo atmosfera teatra. Svaku reč si dosledno imitirao, i ti si jedan od najozbiljnijih takmičara što se vidi i po broju bodova - ocenila je Katarina, na čiji komentar se nadovezao i Haris:

 

- Bio si sjajan, svaka čast, dosta sam kritičan kada je pevanje u pitanju ali jednostavno si ovde upisan kao bravo! - oduševljeno je rekao on, a lepim rečima su se priduržili Marija i Ivan.

 

 

Nakon "Muler ruža" u prošloj emisiji, publika je uživala u još jednom mjuziklu "Sav taj džez", dok se Aleksa se našao u ulozi Roja Šajdera, a Ana se transformisala u Bena Verina. Uz sjajnu koreografiju i gomilu plesača njih dvoje su izveli čuvenu numeru "Bye, bye life".

 

- Ovo je jedna u nizu numera zbog kojih smo srećni što smo ovde. Blistali ste oboje, bili ste fenomenalni. Neverovatno dobra urađena Aleksina maska - rekla je Marija.

 

- Ovo je za mene senzacionalno, apsolutno ste odgovorili zadatku, Aleksa nenormalno ličiš na glumca. Ana, sjajna energija, vrlo živo i zanimljivo na sceni - rekla je Katarina, a Haris je takođe bio impresioniran:

 

- Beograd je konačno dobio svoj Brodvej, ovo je sjajno urađeno, nisam ovo očekivao sa ovoliko energije, ljubavi prići ovom projektu, sve čestitke! - zaključio je on, dok se Ivanović divio Ani i Aleksi na odličnoj tački.

 

 

Goca Tržan briljirala je u imitaciji Kneza i svima dobro poznate pesme "Da l' si ikad mene voljela"! Na kraju nastupa, palo je i "Oro", a posebno je žiri oduševilo to što je pevačici u kožne pantalone stavila kravatu!

 

- Ludilo potpuno, majke mi, Goco obožavam te! - usplahiren je bio Knez, nakon kojeg je reč imao Džinović:

 

- O tvom pevanju ne treba uopšte govoriti, teško je prilagoditi ženski glas muškom u imitaciji, ti si u tome uspela, svaka čast i pohvalio kostim i detalje koje je dočarala - rekao je pevač.

 

- Pa ti si kao magija! Knez je bio toliki verovatno u petom osnovne. Izuzetna imitacija Goco, glas, pokreti ruku, sve - rekao je Ivan.

 

 

Usledio je mini kviz za žiri, muzika 90-tih koje su naši takmičari izvodili u to vreme. "Gori more, tope se planine", "Pekara", "Zašto moje suze teku sad", a u ime žirija prvo je odgovorala Marija kao expert za muziku iz tog vremena ali su se i ostali pokazali kao dobri poznavaoci muzičkog opusa iz tog vremena.

 

 

Poslednji je nastupio Boris koji je ušao u lik Željka Joksimovića i izveo pesmu "Ludak kao ja", dok su se scenografi pobrinuli da dočaraju identičnu atmosferu iz spota, a devojke se iza belog platna plesale na šipci.

 

 

- Samo ludak kao ti može ovako nešto da uradi, ovo je bilo fenomenalno, nisam videla ni scenografiju ni igračice od tvoje imitacije, puno karikiranja ali upravo je to smisao imitacije, preterivanje, karikiranje. Nagazio si odlično - bila je oduševljena Katarina.

 

S druge strane, Ivanova očekivanja od Borisovih imitacija bila su ispunjena i večeras iako pevanje nije bilo sjajno:

 

- Objasnio si nam šta znači biti dobar glumac, i ja ti se beskrajno divim - rekao je Ivan, dok je specijalni gost na momente pomislio da je isped njega pravi Joksimović.

 

 

Odmah zatim, Kilibarda je pocepala platno i pozvala Gocu Tržan da se oproba na striptiz šici, dok je publika euforično vrištala.

 

 

Takmičari su izvuki i koga će imitirati sledeće sedmice, kada će pobednika, osim žirija i takmičara, birati i publika:

 

Tamara – Vesna Đogani

Skaj – Ejmi Vajnhaus

Željko – Željko Samardžić

Knez – Džon Travolta

Sneki – Ana Nikolić

Ana – Bijonse

Aleksa - Robi Vilijams

Boris – Seka Aleksić

Goca – Olivija Njutn Džon

Sara – Olivera Katarina

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    14. decembar 2013 | 19:31

    Pa sobzirom da jedino jos pobednik nije bila Sara ,mislim da je jasno da ce to biti ona...

  • Mis.

    14. decembar 2013 | 20:03

    Sara, posto je samo ona jos ostala. Haaa. A inace me nervira

  • Tibor

    14. decembar 2013 | 21:24

    Molim vas udaljite ovog smotanog voditelja, on je za zabavište a na za ovakav šou

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA