CECA: Bolje da me imitira žena, a ne Željko! (FOTO)

- Drago mi je što me je imitirao moj dugogodišnji prijatelj koji poznaje moje pokrete, i prvom prilikom ću pogledati njegov nastup - kaže Ražnatovićeva

  • 0

Pevačica Ceca Ražnatović koja je jedina ličnost koju su takmičari emisije "Tvoje lice zvuči poznato" imitirali dva puta, oduševljena je kako ju je u subotu predstavio Željko Šašić, ali kroz smeh kaže da bi ipak više volela da se u nju "pretvorila" neka dama.

Pevačica je komentarisala Željka Šašića, koji je na sceni nastupio u uskoj haljini, dugim noktima i sa crnom kosom, aludirajući na Cecu iz devedesetih.

-  Kao i uvek, i ove subote sam imala nastup, zato Željka nisam ispratila. Moram da priznam da mi je drago što me je imitirao neko ko me dobro poznaje, ko zna moju gestikulaciju i pokrete, moj dugogodišnji prijatelj, koji je pritom pevao našu zajedničku pesmu. Prvom prilikom ću pogledati snimak njegovog nastupa. Generalno, draže bi mi bilo da je moj lik i pesmu iznela pripadnica nežnijeg pola - prokomentarisala je Ražnatovićeva.

Da podsetimo, pre Željka Šašića Cecu je u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" sjajno imitirao i Aleksa Jelić.

(Telegraf.rs/ izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA