IVANOVA MAJKA: Sara nije za mog sina!

"Ona je dosta bučna i ne mislim da je za njega. Kada bi bio sa njom, to se meni ne bi svidelo. Sara traži dosta pažnje, i kada joj on pruži, ona se povuče", iskrena je bila Marinkovićeva majka

  • 7

Ivan Marinković od početka "Farme" ne krije da je zaljubljen u Saru Trajanović, te se već tri meseca trudi da je osvoji, dok njegova majka, Dragana Marinković, ipak ne deli njegovo mišljenje.

Ona je tokom vanrednog izbacivanja iz rijalitija došla da podrži sina, i na pitanje voditelja šta misli o manekenki, izjavila:

- Ona je dosta bučna i ne mislim da je za njega. To ja samo moje mišljenje, za njega ne znam. Kada bi bio sa njom, to se meni ne bi svidelo. Sara traži dosta pažnje, i kada joj on pruži, ona se povuče. Nije ona za mog sina - odlučna je bila Ivanova majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    17. decembar 2013 | 00:38

    Mama zna najboljeee.Uh! Najbolje da nema nikog,nek ostane sa tobom bako dok ne odes na drugi svijet..Sve iste po pitanju sinova...

  • Pedja

    17. decembar 2013 | 07:09

    Alal ti vera gospodjo kad si uspela da rodis takvog kretena. Coveka koji je javnosti poznat samo po tome sto je neciji bivsi muz. Coveka koga bivsa supruga tuzi zbog neplacanja alimentacije. Nakon tvoje izjave gospodjo sada znamo na koga je i o kakvoj se genetici radi.

  • CZBG

    17. decembar 2013 | 01:25

    Ona nije nizakoga,devojka je težak krš,umišljena riba,a o ovom da ne pričam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA