• 5

TV Nova šalje Srbiju na Evroviziju?!

- Ukoliko RTS ponovo odluči da ne pošalje našeg predstavnika, "Nova" će rado učestvovati u ostvarenju tog projekta - rekao je izvor blizak produkciji

  • 5

Televizija "Nova", koja danas počinje sa emitovanjem i spremna je da 2015. godine obezbedi finansijska sredstva za predstvanika Srbije na "Evroviziji", ukoliko to ne bude uradio RTS.
Budući da je sada već kasno da se počne sa realizacijom ove zamisli za sledeću godinu, ova komercijalna televizija planira da na sebe preuzme troškove za slanje Srbije na "Evroviziju" 2015. godine!

- Ne bi bilo prvi put da komercijlana televizija učestvuje u realizaciji takmičenja za "Evrosong". Ukoliko RTS ponovo odluči da ne pošalje našg predstavnika, "Nova" će rado učestvovati u ostvarenju tog projekta - rekao je izvor blizak produkciji, dok sa ove televizije nisu izričito potvrdili ovu informaciju.

- "Evrosong" je jedno od najvećih svetskih takmičenja ikada, i koje prati više od sto miliona ljudi i veoma je važno da jedna zemlja kao što je Srbija može da pošalje svog predstavnika na takav događaj. Izostanak naše zemlje nije neophodan, zato što postoji televizija koja je spremna da organizuje lokalni izbor na svetskom nivou i pošalje predstavnika na ovu manifestaciju - rekli su iz "Nove".
(Telegraf.rs/Kurir)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čvarkov

    126 mhz

  • ....

    A da li neko zna koja je frekvencija za ovaj kanal? :D

  • Sanja

    Upravo tako EU. I oni filmski pinkovi kanali imaju 10 filmova koje vrte i to je to. Totalno razocarenje

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima