NA METI POLICIJE: Bojana Stojković godinama vozila bez dozvole neregistrovan auto!

Tokom rutinske kontrole policajci su utvrdili da manekenka nikada nije polagala vozački ispit, nakon čega su sa vozila skinute tablice i protiv Bojane su podnete prekršajne prijave

  • 12

Kada je policijska patrola sinoć oko 20.30 časova zaustavila Bojanu Rajić, bivšu suprugu golmana Vladimira Stojkovića, kako Telegraf saznaje, kontrolom je utvrđeno da ona nikada nije polagala vozački ispit, da naravno nema ni vozačku dozvolu, kao i da je vozila neregistrovan "mercedes"!

Bojanu je policija zaustavila u Čuburskoj ulici na Vračaru dok je vozila "mercedes" A klase, sa niškim tablicama. Prema saznanjima Telegrafa, nakon što su policajci utvrdili da ona nema vozačku dozvolu kao i da je polovnom automobilu koji je, kako se priča, nekadašnja manekenka nedavno pazarila u Nišu, istekla registracija, sa vozila su skinute tablice i protiv nje su podnete prekršajne prijave.

U trenutku kada je zaustavljena, Bojana je bila sama u kolima.

Osim što se postavlja pitanje kako je moguće da je Rajićeva godinama vozila bez položenog vozačkog ispita (između ostalog, pre pola godine ju je tokom vožnje snimila i ekipa "Paparazzo lova"), zabrinjavajuće je što Bojana, prema nezvaničnim informacijama, u ovom automobilu vozi i dvogodišnjeg sina Lava.

(E.T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA