Adam Sendler ima čak 11 nominacija za "Zlatnu malinu"

  • 0

Glumac Adam Sendler ima 11 nominacija za "Zlatnu malinu", čime je oborio rekord. Do sada je taj rekord držao Edi Marfi, koji je 2007. godine imao pet nominacija.

Među Sandlerovim nominacijama su one za najgoreg glumca i najgoru glumicu (u filmu "Jack and Jill" odigrao je uz mušku ulogu i ulogu sestre blizankinje) i dve nominacije za najgori filmski par (za filmove "Just Go With It" i "Jack and Jill"), ali i one za najgoreg scenaristu i producenta. U nominaciji za najgori film su i "Bucky Larson: Born to Be a Star", "New Year's Eve", "Transformers: Dark of the Moon" i "Twilight Saga: Breaking Dawn Part I". Za najgoreg glumca se utrkuju još Rasel Brend, Nikolas Kejdž, Tejlor Lotner i Nik Svardson. Za najgoru glumicu se takmiče Martin Lorens, Sara Pejlin, Sara Džesika Parker i Kristen Stjuart. U konkurenciji za najgoreg reditelja takmiče se Majkl Bej, Tom Bredi, Bil Kondon, Denis Dagan i Geri Maršal. Nagrade će biti dodeljene 1. aprila.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA