Saša Popović nadzirao zvezde "Granda" preko Skajpa!

Direktor "Grand" produkcije, iako povređen, nadgledao je domaće muzičke zvezde koje su snimale novogodišnji program „Narodno veselje", koji će se emitovati na "Pinku" za najluđu noć

  • 2

Saša Popović, koji se pre nekoliko dana povredio, ne prepušta ništa slučaju. Naime, domaće muzičke zvezde su preksinoć u studiju na Košutnjaku snimale novogodišnji program „Narodno veselje", a direktor "Grand" produkcije je od kuće celokupne pripreme kontrolisao preko Skajpa i svojim saradnicima je često davao uputstva šta treba da isprave tokom snimanja, piše "Pulsonline".

Inače, Sašu Popovića očekuje dug oporavak, a njegova supruga Suzana Jovanović navela je da on ne može iz kreveta da ustane.

- Sale je pošao na fitnes, na bazen i u saunu. Samo sam čula njegov jauk i zapomaganje kad je pao. Htela sam da ga podignem, ali sam se i ja okliznula. Zamalo da i ja padnem. Hteli smo da odemo u Urgentni centar, ali on više nije mogao da se pomeri, tako da su lekari došli kod nas - rekla je pevačica za "Blic" i nastavila:

- Čim su uradili rendgenski snimak, jasno se videlo da je u pitanju prelom. Sada smo svi oko njega. I naša ćerkica Aleksandra, i moj sin Danijel, i ja... trudimo se da mu sve donesemo, prinesemo, da ga smestimo u krevet. On ništa od toga ne može sam. Prošetam ga malo, pet minuta maksimalno, jer on ni do toaleta ne može sam - zaključila je Suzana Jovanović.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic"/"Pulsonline")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TDI

    19. decembar 2013 | 17:57

    Dalje ide dalje ide dalje ide... Puče internet konekcija! Niko nije prošao u sledeći krug.

  • deniz

    20. decembar 2013 | 22:31

    Nije to loše Sale. Odmori malo. A i mi da odmorimo od tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA