ŠOKANTNO: Prodaju slike leša Pola Vokera!

- Fotografije su zaista zastrašujuće. Jedna od njih prikazuje tela dve žrtve istaknutih bojom, Vokera i njegovog prijatelja Rodžera Rodasa - kaže izvor

  • 6

Otkako je čuveni glumac Pol Voker poginuo, mnogi pokušavaju da zarade na njegovoj smrti. Najbizarniji slučaj do sad je čovek koji pokušava da proda slike Polovog leša. 

Samo nekoliko dana nakon što je glumac sahranjen, neko ko je bio na mestu na kojem je glumac poginuo u automobilskoj nesreći, pokušao je da proda fotografije njegovog unakaženog leša.

- Fotografije su zaista zastrašujuće. Jedna od njih prikazuje tela dve žrtve istaknutih bojom, Vokera i njegovog prijatelja Rodžera Rodasa. Prikazana je unutrašnjost Poršea uništenog vatrom. Tela su im bila jako spaljena i mogu se videti kako leže unutar vozila. Vokerovo telo je u potpunosti izgorelo, na njemu ne može da se vidi odeća - otkrio je izvor.

Podsetimo, glumac je poginuo 30. novembra kada je Porše, koji je vozio njegov drug Rodžer Rodas udario u drvo i odmah se zapalio, a sahranjen 16. decembra. 

(A. Č. / Globe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA