MINIMAKSOV SIN USPEŠNO OPERISAN: Dobro se osećam!

- Nisam loše prošao, evo, ležim u bolnici kako bih što lakše pregurao ovaj postoperativni tok. Operacija je prošla relativno dobro - kaže reper

  • 2

Reper i Minimaksov sin, Vladimir Ilić Ila uspešno je operisan u Kliničkom centru Srbije, gde su mu lekari otklonili tumor pljuvačne žlezde. Operacija je trajala nekoliko sati, a Ila će biti zadržan u bolnici još nekoliko dana dok se potpuno ne oporavi. Trenutno se dobro oseća.

- Nisam loše prošao, evo, ležim u bolnici kako bih što lakše pregurao ovaj postoperativni tok. Dobro se osećam, a i operacija je prošla relativno dobro. Imam bolove, ali ništa strašno, biću još nekoliko dana ovde, pa se nadam da će me pustiti kući na lečenje. Razumite me, nisam baš raspoložen da pričam - rekao je reper za "Alo".

Kako kažu u bolnici, Vladimir je malo nervozniji nego pre operacije, a sve vreme mu društvo pravi supruga. Lekari su uvereni da je u pitanju bio benigni tumor, ali će se tek za mesec dana znati sa sigurnošću. Podsetimo, Vladimir je pre mesec dana saznao da ima tumor pljuvačne žlezde, a njegov nekadašnji kolega i najbolji prijatelj Ša, rekao je da će sve vreme biti uz njega.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA