• 0

Bajaga poziva fanove da predlože pesme za koncert u Novom Sadu!

Obožavatelji mogu najkasnije do 24. decembra slati predloge pet pesama koje žele da čuju na nastupu popularnog benda u Hali "Spens", koji će biti održan 27. decembra

  • 0

Momčilo Bajagić Bajaga pozvao je danas fanove da predlože pesme koje bi hteli da "Bajaga i Instruktori" izvedu na koncertu 27. decembra u Velikoj dvorani "Spensa" u Novom Sadu, kojim bend završava turneju "Daljina, dim i prašina".
- Imamo mnogo pesama i ne možemo da ih odsviramo sve na jednom koncertu. U Novom Sadu sviraćemo hitove uz osvrt na poslednji album, ali pošto želimo da koncert u "Spensu" bude drugačiji od ostatka turneje, pozivam fanove da nas upute na neke pesme koje bi hteli da čuju, a mi smo možda na njih zaboravili i dugo ih nismo svirali - rekao je Bajaga.


Fanovi mogu najkasnije do 24. decembra slati predlog pet pesama koje žele čuti u Novom Sadu preko sajta www.bajaga.com ili na mejl bajagainstruktori@gmail.com.
Bajaga će lično odabrati njemu deset najzanimljivijih predloga, koji će biti nagrađeni besplatnim ulaznicama, novogodišnjim paketićima i prisustvom na tonskoj probi benda! (Uz predloge obavezno poslati puno ime i prezime i broj mobilnog telefona).
Bajaga i Instruktori izuzetno uspešnu 2013. godinu završiće 27. decembra, s početkom u 21 čas, u Velikoj dvorani "Spensa" koncertom koji simbolično nosi naziv "Stari put za Novi Sad". Predgrupa je "Bitls" ("Beatles") tribjut bend "Bestbit" ("Bestbeat").
- U Novom Sadu dugo nismo radili solistički koncert, ali mislim da sada dolazimo u pravom trenutku, jer je "Spens" odlično mesto da turneju finiširamo u velikom stilu - zaključio je Bajaga.
Ulaznice za koncert grupe "Bajaga i Instruktori" u Novom Sadu iznose 1.000 dinara za parter i 1.200 dinara za tribine. Prodaja ide preko blagajne "Spensa" i mreža "Gigstix" i "Eventim".
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima