Bajaga poziva fanove da predlože pesme za koncert u Novom Sadu!

Obožavatelji mogu najkasnije do 24. decembra slati predloge pet pesama koje žele da čuju na nastupu popularnog benda u Hali "Spens", koji će biti održan 27. decembra

  • 0

Momčilo Bajagić Bajaga pozvao je danas fanove da predlože pesme koje bi hteli da "Bajaga i Instruktori" izvedu na koncertu 27. decembra u Velikoj dvorani "Spensa" u Novom Sadu, kojim bend završava turneju "Daljina, dim i prašina".

- Imamo mnogo pesama i ne možemo da ih odsviramo sve na jednom koncertu. U Novom Sadu sviraćemo hitove uz osvrt na poslednji album, ali pošto želimo da koncert u "Spensu" bude drugačiji od ostatka turneje, pozivam fanove da nas upute na neke pesme koje bi hteli da čuju, a mi smo možda na njih zaboravili i dugo ih nismo svirali - rekao je Bajaga.

Fanovi mogu najkasnije do 24. decembra slati predlog pet pesama koje žele čuti u Novom Sadu preko sajta www.bajaga.com ili na mejl bajagainstruktori@gmail.com.

Bajaga će lično odabrati njemu deset najzanimljivijih predloga, koji će biti nagrađeni besplatnim ulaznicama, novogodišnjim paketićima i prisustvom na tonskoj probi benda! (Uz predloge obavezno poslati puno ime i prezime i broj mobilnog telefona).

Bajaga i Instruktori izuzetno uspešnu 2013. godinu završiće 27. decembra, s početkom u 21 čas, u Velikoj dvorani "Spensa" koncertom koji simbolično nosi naziv "Stari put za Novi Sad". Predgrupa je "Bitls" ("Beatles") tribjut bend "Bestbit" ("Bestbeat").

- U Novom Sadu dugo nismo radili solistički koncert, ali mislim da sada dolazimo u pravom trenutku, jer je "Spens" odlično mesto da turneju finiširamo u velikom stilu - zaključio je Bajaga.

Ulaznice za koncert grupe "Bajaga i Instruktori" u Novom Sadu iznose 1.000 dinara za parter i 1.200 dinara za tribine. Prodaja ide preko blagajne "Spensa" i mreža "Gigstix" i "Eventim".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA