GRAMOPHONEDZIE: U klubu "Brankow" ću večeras predstaviti pesme s novog albuma! (FOTO)

- Publika će moći da uživa u muzici koju sam uradio u saradnji sa velikim svetskim imenima, ali i onima za čije ime će se tek čuti - kaže Marko Milićević

  • 0

Poznati di-džej Marko Milićević, poznatiji kao Gramophonedzie, nastupiće večeras na velikoj žurki kojom popularni beogradski klub "Brankow" proslavlja rođendan. Marko kaže da će publici predstaviti nove remikse i nekoliko numera s albuma koji bi trebalo da bude objavljen početkom naredne godine.

Nakon potpisivanja ugovora s agencijom koja zastupa velika svetska imena, a pre svega svetske turneje, Milićević će nastupiti u klubu "Brankow".

- Publika u "Brankowu" će imati priliku da čuje nove remikse koje sam spremio u drugoj polovini 2013, kao i deo novog albuma. Verujem da će se novi zvuk dopasti srpskoj publici. Novi album je u završnoj fazi i očekujem da će biti gotov početkom naredne godine. Publika će moći da uživa u muzici koju sam uradio u saradnji sa velikim svetskim imenima, ali i onima za čije ime će se tek čuti, u to sam siguran. Takođe, tokom 2014. godine, očekuje me i turneja koja će podrazumevati veliki broj nastupa i gradova širom sveta - priča Marko i uz malo napora bira nastup kojeg će se uvek sećati.

- Vrlo nezahvalno pitanje jer sam imao zaista dosta nezaboravnih nastupa, pred fantastičnom publikom, ali kada bih morao da biram, to bi bio nastup pred 50.000 ljudi, na čuvenom sambadromu, u Rio de Žaneiru - zaključio je Milićević.

Kako najavljuju organizatori, svi gosti kluba Brankow mogu da očekuju proslavu koja će se prepričavati, uz kvalitetnu muziku i sjajne koktele. Pored specijalnog gosta, atmosferu će do usijanja podići standardna postava DJ Pepe i Goran Starčević, ali i grupa prelepih plesačica koje najavljuju performans za pamćenje.

Jedno je sigurno - gosti na rođendanu kluba "Brankow" moći će da uživaju u vrhunskom spektaklu svetskih razmera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA