TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Aleksa, Boris, Sara, Ana i Knez idu u finale! (FOTO)

Petoro finalista će se naredne subote boriti za nagradu od 25.000 evra, a najviše glasova gledalaca su dobili Sara, Boris i Aleksa

  • 40

Pobednik polufinala šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je fantastični Aleksa Jelić koji je sve oduševio svojom imitacijom Robija Vilijamsa, a kada su sabrani poeni koje su takmičari osvojili u prethodnim emisijama i glasovi gledalaca koji su glasali putem SMS poruka, bilo je jasno da su se osim Jelića, u veliko finale plasirali i Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić i Knez, i oni će se boriti za pobedu i nagradu od 25.000 evra.

Inače, gledaoci su maksimalnih 12 poena dali Sari, Boris je dobio 10, a Aleksa 9 poena. Ana Kokić je osvojila 8, Tamara Dragičević 7, Željko Šašić 6, Skaj Vikler 5, a Knez 4 poena. Na začelju su Goca sa 3 i Sneki sa 2 poena.

Aleksa Jelić je odlučio da svoju nagradu od 1.000 evra pokloni Udruženju za autističnu decu, a sav novac prikupljen od SMS poruka takođe ide u humanitarne svrhe!

Standardnim članovima žirija Ivanu Ivanoviću, Mariji Mihajlović i Katarini Radivojević, ove nedelje se pridružio Dragoljub Ljubičić Mićko.

Prva se na sceni pojavila Ana Kokić koja je imitirala Bijonse, i numeru "Ring The Alarm" je započela tako što se zakačena na sajle, u velikom stilu spustila na binu. Žiri je nahvalio njen nastup, Mićko je rekao da je ovo bila još jedna sjajna Anina imitacija, a Ivanović je uz opasku da nije bio siguran da li je na sceni video Bijonse, Džej Lo ili Minu Kostić, konstatovao da je Kokićeva bila izvanredna.

Zatim se Sneki pretvorila u Anu Nikolić, dala je sve od sebe i oduševila publiku. Katarina ju je pohvalila rečima: "Bila si prava mačka večeras", dok je Mićko zaključio da je Babićeva bila bolja od originala.

Aleksa Jelić je bio Robi Vilijams, i ovo mu je sigurno bio jedan od najboljih nastupa u emisiji. Mićko je u šali stavio primedbu da je Jelić imao manji dekolte od Robija, ali je zaključio da je imao sjajan spoj koreografije i muzike. Marija je uzviknula "Fantastično", a Katarina nije mogla da sakrije svoje oduševljenje.

Željko Šašić je imitirao svog imenjaka Samardžića, i kao i uvek bio je odličan. Svi u studiju su bili oduševljeni njegovim izvođenjem numere "Ako odeš", Ivan je Šašiću rekao: "To je nos Željka Samardžića, a ostalo onako, ali ti si bio super", dok je Mićko zaključio da imitacija bila malo slabija li da je interpretacija bila savršena.

Goca Tržan kao Olivija Njutn Džon i Knez koji je bio Džon Travolta su izveli scenu iz legendarnog mjuzikla "Briljantin" i bili su veoma dobri. Katarina je njihov nastup prokomentarisala sledećim rečima: "Goco ti si bila ležerna, Nenade ti si bio krući", a Ivan je bio još konkretniji: "Goco ti si dominirala na sceni, a Kneže ovo je bilo skandalozno! Odlično pevaš ali očajno igraš".

Skaj Vikler se zaista trudio da što uverljivije oponaša Ejmi Vajnhaus, ali žiri ga baš i nije hvalio. Ivan mu je rekao da izgleda kao droca u godinama, ali i dodao da Vikler zaslužuje čestitke jer mu sigurno nije bilo lako, dok je izjavila da joj se nije svideo njegov nastup kao i da se jasno videlo da nije uživao u ovoj ulozi.

Sara Jovanović je imala težak zadatak da postane Olivera Katarina, i pevala je čuvenu numeru "Alaj mi je večeras". Marija je zaključila da je Sara bila ista Olivera, i glasovno fenomenalna, a Mićko je dodao: "Glas do daske, samo da je bilo malo više osmeha, meni je bilo sjajno".

Tamara Dragičević je postala Vesna Đogani, na bini je imala podršku kompletne Đogani dinastije, a pred kraj nastupa je na binu ušetala i Slađana Delibašić! Mićko je Tamarin nastup ocenio kao mešavinu Kusturice i italijanske postmoderne, dok je Marija rekla da joj odlično stoji venčanica kao i da joj je nastup bio sjajan.

A za kraj spektakl i opšti smeh u studiju - Boris Milivojević je imitirao Seku Aleksić. Mićko mu je poručio da ima veliku perspektivu kao transeksualac u nekoj stranoj zemlji, Ivan je zavapio: "Tvoj seksepil je neverovatan!" dok je Katarina rekla: "Kakva debela Seka večeras!".

Da podsetimo, večerašnja emisija se emitovala uživo, i bila su promenjena pravila glasanja. Prvo su, kao i do sada, glasali članovi žirija i takmičari. Nakon toga, sabrani se glasovi na tabeli i pretvoreni u evrovizijske, što znači da prvoplasirani takmičar ima 12 poena, drugi 10, treći 9 poena i tako dalje...

Zatim su sabrani glasovi publike i po istom evrovizijskom principu pretvoreni u bodove, a ti poeni su na kraju sabrani sa poenima žirija i takmičara. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    22. decembar 2013 | 00:33

    Bolje da je prosao Zeljko, nego Sara.

  • Kaca

    21. decembar 2013 | 23:44

    Aleksa je najprofesionalniji ali BORIS JE JE***I CARRRR! najjaci je

  • Lola

    21. decembar 2013 | 23:56

    Aleksa je bog! Ali ovo šta je Boris večeras uradio nije moglo bolje,zabavnije,verodostojnije i smešnije!! Svaka čast!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA