Santana posle 40 godina pronašao svog bubnjara na ulici! (FOTO) (VIDEO)

"Čoveče! Znaš li koliko sam se molio Bogu da mi dozvoli da te opet vidim", rekao je Markus Meloun Santani. Slavni gitarista mu je odgovorio da je "čast biti u njegovom prisustvu" i da će uvek ceniti njihovu saradnju

  • 2

Da nikada ne znate kojim putem će vas život odvesti, potvrđuje priča Karlosa Santane i njegovog bubnjara Markusa Melouna koji su se pre 40 godina razišli, a sada se ponovo sreli u Ouklendu, gde Maloun živi kao beskućnik!

Emotivni susret se dogodio zahvaljujući Stenliju Robertsu, koji je "otkrio" Melouna dok je izveštavao o ilegalnim deponijama za stanicu "Kron 4".

Kada je intervjuisao Melouna, zaraslog u bradu i potpuno zapuštenog u velikoj crvenoj jakni, dok je kopao po smeću, beskućnik mu je otkrio da je nekada svirao u originalnom Santaninom bendu, što se posle ispostavilo kao tačno.

Bubnjar koga su nekada zvali Markus Sjajni bio je deo benda do 1968. a razišli su se kada je Maloun završio u zatvoru "Sen Kventin". Od tada Meloun nije uspevao da nađe stalan posao i s vremenom je postao beskućnik.

Santana je, videvši emisiju, kontaktirao s Robertsom i tražio da ga spoji sa njegovim bivšim bubnjarom.

Ovaj susret iznenađenja i zapanjeni Meloun zabeleženi su na video-snimku.

"Čoveče! Znaš li koliko sam se molio Bogu da mi dozvoli da te opet vidim", rekao je Meloun Santani. Ovaj mu je odgovorio da je "čast biti u njegovom prisustvu" i da će uvek ceniti njihovu saradnju.

Pogledajte kako je izgledao njihov emotivni susret:

(Telegraf.rs/hollywoodreporter.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dačaaa

    23. decembar 2013 | 23:21

    Nek' mu pomogne da ne bude beskucnik. Tolike pare, a ne pomagati drugima, bezveze.

  • Србија до токија

    23. decembar 2013 | 23:24

    Wowww covece, cudni su putevi gospodnji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA