Rođendanska nedelja slavlja u klubu Mr. Stefan Braun

Mr. Stefan Braun proslavio rođendan u društvu glumaca filma Montevideo, brojnih domaćih fudbalera i trenutnih svetskih prvakinja u rukometu

  • 1

Poznati prestonički klub Stefan Braun, proslavio je jedanaestu uspešnu sezonu rada. Kao što to obično biva kad Mr. Stefan Braun slavi, spektakularnom rođendanskom žurkom počela je nedelja slavlja, a svi gosti kluba uživali su u sjajnoj atmosferi i brojnim iznenađenjima, bogatom muzičkom i scenskom programu i vrhunskom provodu, kao i svakog dana tokom prethodnih jedanaest sezona.

 

Nedelju slavlja na popularnom devetom spratu otvorile su rukometašice Brazila, trenutne svetske prvakinje, Fernanda Da Silva i Aduarda Amorim, a na rođendanskoj žurci među najveselijima bili su glumci Viktor Savić, Miloš Biković i Ivan Zekić, fudbaler Boško Janković, Gru, Dr Feelgood i još mnogi drugi.

 

 

Za specijalnu rođendansku atmosferu uz vrhunske koktele pobrinuli su se šarmantni barmeni i osoblje kluba koji su bili na visini zadatka, a podršku su im pružili voditelji programa Marina Kotevski i Vlada Stanojević koji su se pobrinuli da što uspešnije prođe humanitarna licitacija rukometnog dresa sa potpisima naših srebrnih rukometašica.

 

Budući da je Mr.Stefan Braun omiljeno mesto VIP ličnosti, gosti kluba bili su i fudbaleri Filip Đuričić, Ognjen Mudrinski, Nenad Kovačević, Filip Savić iz Mančester sitija i mnogi drugi.

 

Mr Stefan Braun nastavlja da slavi, svi ljubitelji dobrog noćnog provoda imaće priliku u sredu, 25. decembra 2013. godine da u lebdećem klubu uživaju u društvu Playboy zečica i odlično se provedu na jedinstvenoj žurci povodom predstavljanja novog Playboy i Mr Stefan Braun kalendara za 2014. godinu.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA