HRVATI HVALE MILANA STANKOVIĆA: Očigledno samo u svom "selu" nisam omiljen (VIDEO)

Mladi pevač, gostujući u hrvatskoj verziji emisije "Ekskluziv", pričao je o svojoj karijeri ali i o nedavnom sukobu sa Sekom Aleksić

  • 16

Milan Stanković je u razgovoru za hrvatski "Ekskluziv" govorio o svom statusu na srpskoj estradi, zatim o svom sukobu sa "Grand" produkcijom, ali i o nedavnoj svađi sa Sekom Aleksić.

Komšijski mediji prozvali su ga naslednikom Džastina Bibera, a sam pevač je istakao da je potpuno drugačije od svega što se izrodilo na ovdašnjoj javnoj sceni.

- ... Najlakše raste mlasačak, svi bismo trebali da budemo maslačak. Nije dozvoljeno da budete orhideja...Ali nekako se snalazim i preživljavam - rekao je na početku razgovor Stanković, koji je ubrzo zatim prokometarisao njegov "rastanak" sa "Grand" produkcijom.

- Taj medijski linč koji sam preživeo tako mlad ne mogu zaboraviti, ne mogu preko toga preći, ali sam se potrudio da pored svega da ja ispoštujem tu produkciju. Vrednost jednog stana sam ostavio njima - naveo je mladi pevač.

Milan je takođe prokomentatisao svoj sukob sa Sekom Aleksić.

- Ne volim ljude koje napadaju. Ja se ne svađam i ne napadam nikoga, ali nažalost naše pevačice, većina njih, imaju tu neku dozu sujete i ne znaju baš prikladno da se izražavaju - naveo je Stanković.

Milan je snimak svog gostovanja u hrvatskom "Ekskluzivu" postavio na svom Tviter nalogu uz sledeći komentar:

- Očigledno samo u svom "selu" nisam omiljen... Evo kako me u Hrvatskoj vide najuticajniji mediji. Hvala vam! - napisao je mladi pevač na popularnoj društvenoj mreži.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CrazyHorse

    27. decembar 2013 | 05:25

    Ok je momak. U pocetku sam, kao i vecina ljudi, u njemu video previse isfeminiziranog decka, ali vremenom sam promenio misljenje. Postujem ljude koji imaju svoj stav i koji se ne plase da ga iznesu do kraja, ma koliko to bilo tesko. A i pesme su mu ok, mnogo bolje od 95% sljama koje nam se prezentuje, tako da ima moju punu podrsku. Samo napred!

  • Xd

    26. decembar 2013 | 22:00

    Tako ti je to kod nas inace

  • Mita

    26. decembar 2013 | 21:50

    Ete vam, udajte ga ga, ne treba miraz!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA