LJUBAV JE POBEDILA: Edin i Jelena se pomirili u krevetu! (VIDEO)

Pevačica se ne odvaja od bivšeg odbojkaša otkad se on vratio iz Doma zdravlja gde mu je ukazana pomoć nakon što se onesvestio, a njih dvoje su se sinoć i definitivno izmirili i stalno su zajedno

  • 9

Posle svega što se  dogodilo u prethodnih 36 sati, od svađe, međusobnih optužbi, do nečega što je izgledalo kao definitivni raskid, do dramatičnog preokreta kada je Škoriću pozlilo, Edin i Jelena su se noćas uz suze i mnogo zagrljaja pomirili, a od tada najveći deo vremena provode zajedno u krevetu!

Izgleda da je situacija u kojoj se Edin borio da dođe do vazduha, nakon čega se onesvestio, ulila novu snagu njihovoj vezi i njih dvoje su prvo, kada se nekadašnji odbojkaš vratio iz Doma zdravlja gde su mu ukazali pomoć, ispovedili jedno drugom, i delovalo je da ni jedno ni drugo ne žele više da se razdvajaju.

Nakon toga je usledilo i zvanično pomirenje, u krevetu, naravno, ispod ćebeta je bilo i milovanja, a sve se završilo tako što je Edin masirao pevačicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA