SARA: Ana je bila neverovatna, takav nastup još nije viđen na našim prostorima! (FOTO) (VIDEO)

"Bilo mi je fenomenalno i srećna sam što su me uopšte pozvali da budem deo ovog šoua. Velika mi je čast što sam osvojila drugo mesto", rekla je mlada pevačica posle finala šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

  • 5

Sara Jovanović, drugoplasirana u takmičenju "Tvoje lice poznato", rekla je u intervjuu za Telegraf da je zadovolja svojim plasmanom u ovom humanitarnom takmičenju i da joj je ukazana velika čast što je bila deo popularnog šou-programa.

- Bilo mi je fenomenalno i srećna sam što su me uopšte pozvali da budem deo ovog šoua, posle takvog malog iskustva. Velika mi je čast što sam osvojila drugo mesto, nemam reči - iskrena je mlada pevačica.

Jovanovićeva smatra da je nastup Ane Kokić bio sjajan i da svi učesnici emisije "Tvoje lice zvuči poznato" na kraju pobednici.

- Kao što je Ana rekla, svi su pobednici. Svi su se podjednako trudili i naravno da je neko više zasijao neke nedelje kada mu je ležala neka tačka, ali svakako da bi svako zaslužio ovu nagradu. Ana je definitvno večeras bila neverovatna. Takav nastup se još nije video na našim prostorima. Drago mi je za nju - rekla je Sara.

Mlada pevačica takođe je navela da su joj porodica i njen dečko Aleksandar Atanasijević bila najveća podrška i da bez njih ne bi ovo ne bi izdržala, a na pitanje koja imitacija joj je najmanje legla, odgovorila je:

- To ostavljam publici. Ukusi su ukusi, tako da su mi na primer rekli da mi je Oliver bio najbolja imitacija, što je mene po malo zbunilo, jer sam se tada uplašila kako će to da ispadne.  Ostavljam publici da odluči koja je moja najslabija a koja najbolja tačka - istakla je Jovanovićeva.

Po njenom mišljenju, njena najteža imitacija bila je imitacija Lajze Mineli, za koju je imala malo vremena da je spremi.

-  Tu je bilo svega. Tekst je bio dosta težak, kao i koreografija koja je bila uklopljena u sve pokrete. Nisam imala nikakvu masku ali sam dosta ličila na Lajzu. I Tamara je odradila neverovatan posao. Isto važi za Milana Gromilića, koji je sa nama radio u pozorištu do kasno u noć - otkrila je zvezda "Prvog glasa Srbije".

Uprkos tome, Sara je navela da joj je upravo imitacija Lajze Mineli bila i najdraža:

- Volela bih, ako budem imala neku karijeru kasnije, da učestvujem u nekom mjuziklu, tako da mi je Lajzina imitacija bila definitivno najdraža - rekal je mlada pevačica, koja je dodala da bi volela da ostane u muzičkim vodama.

Za kraj, Sara je rekla  da će nastaviti da se druži sa ostalim kolegama iz popularnog humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" i da će doček Nove godine provesti radno u Valjevu gde će zajedno sa Nevenom Božović, Mirnom Radulović i Ivanom Petrovićem pevati u ovom gradu za najluđu noć.

Nastup Sare Jovanović u finalu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" pogledajte OVDE.

(V. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA