ESTRADA ZA ANU KOKIĆ: Nataša plakala, Marija Šerifović oduševljena, Đoković navijao iz Dubaija!

Bekvalčeva je počela da vrišti kada je Kokićeva proglašena za pobednika, dok je Ivan Ivanović čak devet puta glasao za svoju omiljenu takmičarku

  • 6

Besprekoran nastup i sjajan glas Ane Kokić u finalnoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato" ostavilo je bez daha publiku u studiju kao i milionski auditorijum kraj malih ekrana, ali i broje poznate ličnosti iz srpskog džet-seta!

Društvene mreže su gorele dok je trajalo glasanje, hiljade tvitova podrške stizalo je takmičarima, a najviše simpatije pokupila je upravo talentovana Kokićeva, koja je za mnoge bila otkrovenje u ovom šouu!

Iskrenu podršku pevačici pružila joj je koleginica Nataša Bekvalac, koja nije mogla da obuzda svoje emocije.

- Rasplaka me Ana... Idi bre ženo u p***u m******u! Go Anaaaaaaaa!!!!! Ako ne pobedi, ubicu seeeee! - nije krila Bekvalčeva svoje oduševljenje, a kada je Kokićeva proglašena za pobednicu emisije, nastao je porodični vrisak u Natašinom domu!

Marija Šerifović takođe je svim srcem navijala za suprugu Nikole Rađena, a njen Tviter profil orio se od reči podrške:

Najviše pažnje privukao je Novak Đoković, koji je iz Dubaija bodrio folk pevačicu, a svoje oduševljenje je podelio i sa milionskim auditorijumu na Tviteru!

Podrška Kokićevoj stizala je i od članova žirija, te je Ivan Ivanović na svom Tviteru otkrio da je čak devet puta glasao za nju!

Među brojnim poznatima koji su podržali pobendnicu, našla se i Marijana Mićić, koja je iz epizode u epizodu navijala baš za Anu.

Naravo, najveću podršku pevačica je imala od svog supruga Nikole Rađena, koji je još pre mesec dana prognozirao da će baš njegova lepša polovina osvojiti nagradu, što je ona i potvrdila u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • balkan boy

    29. decembar 2013 | 14:54

    Svi zadovoljni. Što zbog pobede fenomenalne Ane, a dosta njih i što drugo-plasirana 'šta će mi reći baka i deka' nije pobedila. Medju njima i ja.

  • Xd

    29. decembar 2013 | 14:53

    Natasa samo place

  • Marko

    29. decembar 2013 | 22:09

    Anči najboljaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA