FARMA IZBACIVANJE: Vesna Rivas i Lepi Mića se svađaju u studiju!

"Ja sam obišao celu zemaljsku kuglu, a gde si ti bila? Pevala si pod šatrama! Psuješ tamo po rijalitijima, šta si sve rekla Goci Božinovskoj o njenoj deci, treba da te je sramota!", urlao je Mića, dok mu je Rivasova sa osmehom odvraćala

  • 5
Vesna Rivas i Lepi Mića Printskrin: TV Pink

Vanredno izbacivanje sa "Farme" još uvek nije ni počelo, a Vesna Rivas i Lepi Mića napravili su haos u uživo uključenju, oko toga ko je gde rođen i ko je postigao više u životu!

Prepirka je počela oko pravopisa, a produžila se na to da je Mića navodno rođen u šumi pored Sarajeva, dok je Rivasova, kako ističe, rođena na beogradskom asfaltu!

Svađalačka atmosfera nastavila se u žešćem ritmu kada su se nekadašnji farmeri nadmetali oko toga ko je više postigao u životu!

- Ja sam obišao celu zemaljsku kuglu, a gde si ti bila? Pevala si pod šatrama! Psuješ tamo po rijalitijima, šta si sve rekla Goci Božinovskoj o njenoj deci, treba da te je sramota! - galamio je Mića u krcatom studiju, dok je Vesna uzvraćala sa osmehom.

Kako voditeljka nije uspela da ih prekine u raspravi, nužno su puštene reklame, kako bi se odnosi u studiju sredili i emisija konačno mogla da počne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    29. decembar 2013 | 23:21

    Bolest ne bira ... i Vesna i Mica su dno dna

  • Ратко

    30. decembar 2013 | 00:34

    Хаха а публика скоро па као да је мене питала, одоше балегар Вукота, и Хашим Јеврић, само за Каћу ми је криво, баш сам је заготивио, уместо ње боље да је испала Зорица број 2 то јест Романа.

  • Bosnjak

    30. decembar 2013 | 13:18

    Dok gradjane srbije cekaju ogromna poskupljenja posle nove godine sto goriva ,sto IT opreme ,i jos puno toga bitnog za zivot ,oni zaglupljuju narod sa ovom mizerijom koja kraja nema i tako sve u krug..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA