FINALISTI SU: Edin, Jelena Jovanović, Romana, Slobodan, Ivan i Jelena Golubović!

Najmanje glasova publike osvojili su Ekrem Jevrić, Katarina Grujić i Marko Vukotić, koji su se odmah po izbacivanju uputili u studio u Šimanovcima

  • 13

Imanje u Lisoviću prvi je napustio Ekrem Jevrić koji je u ovom preseku glasova imao najmanju podršku publike, nakon kojeg su iz rijalitija izbačeni Katarina Grujić i Marko Vukotić!

Budući da je navikao da na "Farmi" boravi do poslednjeg dana, Jevrić je potpuno šokiran počeo da se pakuje i sređuje za izlazak iz tromesečnog karantina, ne verujući šta mu se dešava!

- Dobro je, veri gud! Ni malo mi se nije svidela ova "Farma" - rekao je zbunjeni Ekrem koji je potpuno nespremno dočekao ovu informaciju, dok se Ognjen našalio da će u tom slučaju poništiti ovu sezonu.

Katarina se nakon drugog preseka oprostila od daljeg učešća, dok je treći sa "Farme" izašao Marko Vukotić i odmah se uputio ka studiju u Šimanovcima!

U Lisoviću je ostalo šestoro finalista, koji će se boriti do kraja za glavnu nagradu od 50.000 evra, a oni su: Edin Škorić, Jelena Jovanović, Romana Panić, Ivan Marinković i Jelena Golubović!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avdo

    29. decembar 2013 | 23:10

    Ja nerazumijem sta rade ovi na farmi. Ko god ispadne govori da je dobro sto su bas oni ispali.. Sto ulaze na farmu??

  • Srbija-Ubija

    29. decembar 2013 | 23:29

    Darvinova teorija je tačna kada vidim doticnog!

  • Romanticni zmaj

    30. decembar 2013 | 00:22

    Kamo srece da hoce da je ukinu i zabrane na makar 90 godina. Dosadi ta farma i bogu i narodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA