VAJS: Lažno sam optužen da sam krao pazar, ovo je moja istina!

Vodio sam kafić za dobrog prijatelja i ustanovio da jedna devojka koja je tu radila izdaje piće, ali ne upisuje. Upozorio sam je na to, a onda se u novinama pojavila vest da ja uzimam pazar, što je laž, kaže bivši učesnik "Farme"

  • 1

Denser Danimir Vajs demantovao je pisanje jednog lista u kome je prema njegovim navodima navedeno da je radio u jednom lokalu kao konobar i da je pritom jednom prilikom uzeo pazar bez dozvole. U razgovoru za Telegraf, bivši učesnik "Farme" je ispričao svoju stranu priče:

- Verovatno mnogi ne bi reagovali na bilo čije gluposti, ali ja ne želim da pored mog imena stoji bilo kakva ljaga, kaže Vajs, i u jednom dahu opisuje šta se sve desilo i kako je došlo do toga da ga optuže: - Kafić se zove "Saut Park" i to drži moj drug pod imenom Džek. Dok sam išao u grad, sreli smo se u njegovom kafiću. Svratio sam na kafu i tom momentu sam video da me on služi. I onda sam ga pitao: "Džek, brate, zašto me ti služiš, ti si šmeker grada Beograda, jel ti to nije frka?". On mi je potom rekao: "Šta me je frka, kafić kao kafić". Pošto sam znao da njegov kafić pušta raznu vrstu muzike, od roka do evergrina, pitao sam ga da li želi da mu pomognem da organizujem žurke i da mu pomognem ovako, kada nemam posla. U tom momentu ja sam radio nešto privatno, i to mojoj firmi koja se zove "Kućica", koja se bavi restauracijom čamaca i brodova - rekao je Vajs za Telegraf i nastavio svoje izlaganje:

- U jednom momentu Džek me je pozvao i rekao da mora hitno da putuje u Crnu Goru i pitao da mu pomognem oko kafića. On me je i uveo u posao konobara. Radio sam tamo nekih mesec dana i to sa zadovoljstvom, i pritom organizovao sam svakog petka i subote žurke. Čak sam neke mlade momke iz "Prvog glasa Srbije" zvao da tamo pevaju. Ti mini-koncerti su bili jako posećeni. Gazda mi je potom rekao da li želim da preuzmem taj kafić, da radim samo nabavku i da radim to odgovorno kao što znam. Počeo sam da vodim knjige i provalio da fali piće - istakao je bivši farmer i potom ukazao na problem:

- Pozvao sam gazdu i rekao da fali non-stop piće, da ono nije bilo upisano u knjige i da nije prošlo kroz kasu. On mi je rekao da ja vodim sve to dok se on ne vrati iz Crne Gore. To je trajalo nekoliko dana. Rekao mi je da ću pazar nosim sa sobom i da ga nikom ne predajem... U tom momentu, primetio sam da jedna osoba ženskog pola radi nepravilno, tj, da izdaje piće i ne upisuje. Ja sam je tad direktno i upozorio. Mislim da je to ta devojka koja je to izjavila u novinama i da sam onda ja javno prozvan, ali nisam siguran. Jedino sa njom sam radio u nekim međusmenama. Radio je još jedan muškarac, koga ne želim da pomenem ko je, pošto ga nisam pitao. On je korektan dečko, kod njega nikada nije falilo ništa, štaviše, on je i bakšiš ostavljao u kasi sa naglaskom da je to njegov bakšiš - kazao je denser, i dodao da je osoba koja je izjavila da je Vajs uzeo novac dobila otkaz u tom kafiću.

Denser je takođe izjavio da se ne stidi bilo kog posla kojim se bavio i naglasio da nije sramota raditi bilo šta, ali da je želeo da sve ispriča javno i da spere ljagu sa svoga imena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bittle

    30. decembar 2013 | 18:38

    Sareni paranoicni punoglavcu nemoj da smaras vec nestani iz svih media.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA