• 1

X FACTOR: Željko peva sa Majom, Danielom i Mladenom na dočeku Nove godine (FOTO)

Finalisti popularnog takmičenja iz Joksimovićeve grupe biće specijalni gosti tokom njegovog nastupa večeras na Trgu u Kruševcu

  • 1

Finalisti najvećeg pevačkog šou programa "X Factor", čiji je je mentor Željko Joksimović, biće specijalni gosti na večerašnjem dočeku Nove godine na Trgu u Kruševcu. Maju Novaković, Mladena Lukića i Daniela Kajmakoskog brojna televizijska publika imala je priliku da upozna poslednjih nedelja tokom emitovanja "X Faktora".

U najsvečanijoj noći tokom godine svi posetioci Željkovog novogodišnjeg koncerta imaće priliku da uživo čuju i ove vrsne mlade pevače. Njihov mentor,  jedan od najboljih muzičara u regionu, već nedeljama uvežbava njihove nastupe pre svega zbog početka emitovanja "X Factora" uživo za nekoliko nedelja, ali su svi zajedno odvojili vreme i za pripremu nastupa u Kruševcu.

Foto: Minacord Production

Foto: Minacord Production

Kako saznajemo, probe u studiju Željka Joksimovića  "Minacord" proticale su u sjajnoj atmosferi, a Maja, Daniel i Mladen odlično funkcionišu.

- Velika mi je čast što ću, kao finalista "X Faktora", zajedno sa kolegama iz grupe Majom i Danielom nastupiti na novogodišnjem koncertu našeg mentora Željka Joksimovića! Mnogo smo radili proteklih nedelja, Željko je veliki profesionalac I jedan od najboljih muzičara današnjice od koga zaista ima šta da se nauči. Novogodišnji koncert u Kruševcu je veliki izazov za nas, ali i malo zagrejavanje za sve ono što nas čeka od januara kada kreću emisije uživo. Jedva čekam! – kaže Mladen Lukić, jedan od finalista iz grupe Željka Joksimovića.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • vox

    Umesto Maje ili debelog trebao je biti Maid

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima