KARLEUŠA: Nudim 100.000 evra za sliku praznog Ušća!

"Nikada neću odustati, i dok dišem ću se boriti protiv ološa koji uništava zemlju! Ovo je moje puno Ušće, gospodo obejktvni novinari! Čekam sliku ili očekujem javno izvinjenje!", napisala je pevačica na svom Tviteru

  • 58

Ono što je neizostavno obeležio godinu iza nas jeste koncert Jelene Karleuše, na koji nas ona redovno podseća, te je u svom stilu pozvala sve novinare da obajve barem jednu sliku praznog Ušća, koja bi dokazala da je njen koncert navodno bio debakl, kavim su ga mnogi proglasili.

Pevačica i dalje ne može da prežali, kako ističe, nepravdu koju su joj mediji naneli, navodnim neistinitim izveštajem sa njenog koncerta na najpoznatijoj beogradskoj livadi, te je tako, ponudila pozamašnu svotu novca predstavnicima medija koji objave fotografiju prazne poljane.

-  Dosta je bilo medijskog linča, laži i političkog progona! NIKADA NEĆU ODUSTATI I DOK DIŠEM ĆU SE BORITI PROTIV OLOŠA koji uništava moju zemlju! Ovo je MOJE PUNO UŠĆE! Gospodo OBJEKTIVNI NOVINARI, javno vam nudim 100.000€ za barem jednu sliku prazne livade! Čekam! Ili očekujem izvinjenje za kraj ove godine - ređala je poruke na Tviteru, međutim, niko nije odgovarao na ovu provokaciju.

Ona tvrdi da je na Ušću 15. juna bilo 40.000 ljudi, dok su pojedini mediji obajvili da je bilo 10.000 posetilaca.

Pogledajte snimak i sami procenite koja je cifra istinita:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA