GOCA TRŽAN: Plakala sam kao kiša kada se TLZP završio!

"Prethodna tri meseca nisam imala život, a i Košutnjak koji je predivno mesto mi se smučio jer sam svakog dana bila ovde. Ali to kažem sada, a za par dana će mi sve ovo užasno nedostajati", rekla je pevačica

  • 6

Goca Tržan otkrila da se rasplakala čim se šou "Tvoje lice zvuči poznato" , u kojem je ona učestvovala, završio.  Pevačica je za sajt "Prve srpske televizije" izjavila da da joj nije bilo ni malo lako kada su poslednji put svi takmičari zajedno izašli na binu.

- Kada je počela finalna numera i kada smo svi zajedno izašli na binu poslednji put rasplakala sam se. Ma plakala sam kao kiša - rekla je Goca, koja je ipak navela da je jedva čekala da se završi jer su pripreme i snimanja bili veoma zahtevni.

- Ovaj šou ozbiljno crpi energiju i oduzeo mi je mnogo vremena. Prethodna tri meseca nisam imala život, a i Košutnjak koji je predivno mesto mi se smučio jer sam svakog dana bila ovde. Ali to kažem sada, a za par dana će mi sve ovo užasno nedostajati - istakla je pevačica.

Na kraju, Goca je rekla koje su joj imitacije bile najomiljenije i dodala da su joj sve kolege iz ovog šou-programa genijalne

- Omiljeni nastup su mi bili Cane i Knez, a od ženskih Kristina Agilera. Bilo bi super da sam imala više žena onda bih verovatno imala više omiljenih nastupa - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Prva.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA