Ana Nikolić i Vlada Mandić u vezi?!

Pevačica je čitavo veče tokom nastupa flertovala sa rukometašem, koji joj je pred kraj noći prišao i poklonio plavu ružu

  • 12

Ana Nikolić doček Nove godine provela je radno u hotelu "Hajat", gde joj se, po svemu sudeći, ostvarila novogodišnja želja da pronaže dečka, budući da joj se čitavo veče udvarao poznati rukometaš i srcelomac Vlada Mandić.

Svi prisutni su primetili da se nešto dešava između njih, budući da mu se Ana čitavo veče smeškala i posvećivala mu pesme.

-  Svi su primetili da Ana koketira sa nekim, ali, s obzirom na to da separe u kojem je Vlada bio nije bio baš ispred bine, nije moglo ni da se vidi sa kim. Međutim, kada je Vlada ustao sve je bilo jasno. On joj je prišao sa plavom ružom pred kraj večeri, kada je većina gostiju otišla kući, a ona je uz osmeh prihvatila. Ana je malo posle toga završila sa nastupom, ali nije otišla kući. Kao ni Vlada - rekao je jedan od posetilaca "Hajata".

Mandić je nedavno prekinuo vezu sa Marijom Petronijević, te je ovo siguran pokazatelj da je odlučio da krene dalje, dokovo nije prvi put da se šuška da su Nikolićeva i Mandić u vezi, budući da su navodno viđeni u sredinom novembra kako se ljube u jednom klubu, što je rukometaš oštro demantovao.

(Telegraf.rs/pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jo

    2. januar 2014 | 10:41

    Koliko li taj papak placa na godisnjem nivou kad je kao bio sa svim devojkama?Ne mislim na devojke vec novinare kojima prodaje te glupe price.Istaknuti sportista neandertalne face je primer dosljaka kome se cale nakrao po Bosni i sad glumi dzetsetera po Beogradu.Momak mnogo si providan i bedan i boli kako si jadan.Povuci se u pecinu i nastavi svoj banalni zivot ili sa tatom u zatvor o vasem trosku fakeru hahahahhaaa!!!!

  • Jogogo

    2. januar 2014 | 10:42

    Propali rukometaš i pevaljka alkos!Divan par!

  • Ja

    2. januar 2014 | 11:05

    Ostro demantovao...Kakav moron i ljakse jbt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA