X FACTOR: Kiki u svom studiju ugostio sve finaliste! (FOTO)

- Umorni su, mnogo su radili, pojedini su pomalo nervozni, zato što znaju da sada počinje prava borba. Iz nedelje u nedelju po jedan kandidat napušta takmičenje - kaže Lesendrić

  • 0

Kiki Lesendrić, jedan od članova žirija "X Factora", ugostio je nedavno sve finaliste u svom muzičkom studiju na Adi Ciganliji, kako bi svi zajedno otpevali prvu zajedničku pesmu kojom će svečano otvoriti večerašnju emisiju koja u 21.15 časova počinje na TV "Pink"!

Atmosfera u studiju je bila pomalo napeta, što nije čudno budući da su finalisti pod velikim pritiskom zbog početka sledeće faze takmičenja u kojoj ih, u emisijama koje se emituju uživo, očekuje nemilosrdna borba za opstanak!

 

- Takmičari su se sjajno pokazali, ali svakako da se oseća mala tenzija, mnogo su radili proteklih nedelja, umorni su, pojedini su pomalo nervozni, verovatno zato što znaju da sada počinje prava borba. Iz nedelje u nedelju po jedan kandidat napušta takmičenje i to svakako predstavlja veliki pritisak - rekao je Kiki, mentor grupe "Devojke do 27".

Lesendrić se pokazao kao odličan domaćin a da li će poznati muzičar promeniti svoj stil ocenjivanja u prvoj emisiji uživo saznaćemo večeras.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA