FENOMENALNO: Evo kako je Ilma Karahmet (13) oduševila uz pesmu Bijelog Dugmeta! (VIDEO)

- Draga Ilma svaka čast. Suvišno je tebe komentarisati. Moram da te pohvalim za tvoje pevanje - rekla je oduševljeno Kristina, dok se ostatak žirija složio sa njom

  • 23

Malena Ilma Karahmet, koja je u "X Factoru" oduševila čitavu naciju, ovaj put je srca gledalaca zaposela pesmom Bijelog Dugmeta, "Sve će to o mila moja". Ilmin mentor je Kiki Lesendrić.

- Draga Ilma svaka čast. Suvišno je tebe komentarisati. Moram da te pohvalim za tvoje pevanje. Mislim da je izbor pesme potpuno pogrešan, ali ti vokalno sii bila fenomenalna – rekla je Kristina, dok se Emina nije složila sa Kovačevom.

- Ilma je bila toliko dobro koliko se ja ne slažem sa tobom. Kiki svaka ti čast. Opet si me rasplakala, ne znam šta je sa tobom, šta kriješ u srcu u duše – rekla je Emina.

Poslušajte kako je Ilma peva Bijelo Dugme:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veky

    8. januar 2014 | 00:54

    Jarane iz Bosne sam i musliman sam al realno to sto pisete tipa:''Sta rade bosanci u drugim zemljama? '' i sl. ako cemo realno Bosna,Srbija,Hrvatska imaju mnoge talente i bolji izraz bi bio ''Sta rade balkanci u drugim zemljama ?''

  • Nina

    7. januar 2014 | 23:35

    Ovo dete je savrseno, ne samo da presavrseno peva, nego je i mnogo slatka, pametna, samouverena, svesna svog talenta i svoje vrednosti. Ako ona nema X faktor, onda....Do pobede!!

  • Ilma :)

    7. januar 2014 | 23:00

    Divnoo. Svetski talenat!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA