Soraja smuvala ruskog biznismena! (FOTO)

Starletu je na Kopaoniku, kolima čuknuo Rus Vladimir (32), koji se bavi građevinom

  • 1

Starleta Soraja Vučelić na Kopaoniku je smuvala bogatog Rusa i tako se upisala u listu starleta koje su, narod bi rekao, pametno iskoristile svoju lepotu i popularnost. Naime, Vučelićeva se "čuknula" kolima sa biznismenom Vladimirom (32) i nakon toga su započeli romansu.

- Soraja je drugog dana nove godine otputovala na Kopaonik, a čim je stigla na planinu, desila joj se nezgoda kada je jedan mladi gospodin udario svojim automobilom u njen. Ona je besna izašla iz kola, ali čim je videla izvesnog Vladimira, nabacila je osmeh na lice. Nakon što su ostvarili prvi kontakt, Soraja i Vladimir, koji je poreklom Rus, dogovorili su se da sledećeg dana odu na piće, a on se starleti veoma dopao. Odmah su shvatili da imaju dosta zajedničkih tema, a ljubav na prvi pogled je kulminirala ljubavnom romansom - izjavio je za "Alo!" izvor blizak starleti i dodao da je Vladimir pozvao Soraju da ode sa njim u Rusiju.

Vladimir je biznismen koji se bavi građevinom i na prvi pogled se zaljubio u starletu, te ju je odmah pozvao da dođe u Rusiju gde bi započeli zajednički život. Ipak, Vučelićeva je odbila njegov poziv, jer misli da je prerano da se preduzimaju takvi koraci. Momak se vratio u rodnu zemlju, a ostao je u svakodnevnom kontaktu sa starletom.

Soraja nije bila dostupna za komentar.

(Telegraf.rs/ Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    8. januar 2014 | 21:39

    I to je kao neki uspeh? Puna Rusija biznismena i bizMismena koji traze devojke za zabavu... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA