PANIKA: Kim Kardašijan ćelavi?

Tatjana Karelini, stručnjak za ekstenzije, savetovala je starleti da ukloni umetke sa kose što je moguće pre jer bi u suprotnom mogla da se suoči sa prevremenim opadanjem kose

  • 4

Ekstenzije i brzo mršavljenje nakon porođaja navodno će ostaviti Kim Kardašijan bez kose, prenose svetski mediji. Cela priča krenula je prošle nedelje kada su se pojavile fotografije američke starelte na kojima se vidi da je njena kosa navodno oštećena.

Portparol Kim Kardašijan odbacio je da verenica Kanjea Vesta koristi ekstenzije za kosu, međutim, prema Tajtani Karelini, koja je stručnjak za ekstenziju kose, krivac za opadanje starletine kose jeste upravo njeno ekspresno mršavljenje.

- Poznata je činjenica da nakon kasne faze trudnoće gubite kosu zbog hormona, ali kada žene dobiju bebu, one gube mnogo više kose nego što je to uobičajeno. Porođaj i ekspresno mršavljenje su faktori koji su njenu kosu učinili tankom i ranjivom, što je prouzrokovalo da ona potraži pomoć u ekstenzijama u cilju poboljšanja volumena njene kose - rekla je Karelini za "Daily Mail" i dodala da ekstenzije i umeci teški za nošenje i mogu da oštete kosu i da ju učine slabijom.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    9. januar 2014 | 13:27

    Neka joj neko posalje biomed protiv otpadanja kose. Ja bih rado ali ne živim u Srbiji i meni salju.

  • Zullu

    9. januar 2014 | 13:36

    Dole je vec celava...

  • jasam

    9. januar 2014 | 17:42

    Pa kosa opada od dojenja google info trebala bi znat to kad je stalno na tel

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA