PUJ PIKE NE VAŽI: Doris Dragović pljuvala Srbe, a sada peva kod nas! (VIDEO)

Srpska javnost već danima komentarima "pali" društvene mreže, jer hrvatska pevačica ne želi da se izvini našem narodu

  • 62

PEVAČICA NEĆE DA SE IZVINI SRBIMA! Hrvatska pevačica Doris Dragović nema nameru da se izvini srpskom narodu za uvrede koje im je uputila tokom rata. Iako je govorila da nikada neće doći u Srbiju, Dragovićeva se vrlo brzo predomislila, te je brže-bolje zakazala koncert u "Kombank areni".

Da li je u pitanju ekonomska kriza koja joj kuca na vrata, ili šta, tek Doris je lako odustala od teških uvreda koje je uputila Srbima. Nakon mnogobrojnih pevača koji su ipak nastupili u našoj zemlji, Dragovićeva se pridružila jatu.

Gostujući kod Ognjena Amidžića, vidno raspoložena, pevačica je govorila o predstojećem koncertu, ali nije bilo ni pomena o temi koja već danima razdire Srbe. Mnoge poznate ličnosti prokomentarisale su ovakav postupak kao čisto nepoštovanje srpskog naroda.

Ipak, neko se usudio da joj postavi i takvo pitanje. Ekipa emisije "Ekskluziv" požurila je da sazna zašto je Hrvatica pljunula pa polizala to što je rekla. Pitali su je da li je istina da je izjavila da nikada neće doći u Srbiju, a ona je vidno iznervirana, prekinula intervju.

- Ja zaista ne znam šta bih vam na to odgovorila... Ja sam sad u Beogradu, ja sam tu... Ne znam, zatekli ste me. Ja bih da stanemo i da se možda konsultujemo - jedva je zaustila Doris.

Nakon ovoakvog postupka, javnost u Srbiji zapalila je društvene mreže, na kojima se uglavnom komentariše kako bi pevačica mogla da se izvini zbog reči koje je uputila tokom rata.

Podsetimo, menadžer pevačice je rekao da ona nikad nije izjavila da neće nastupiti u Beogradu.

Pogledajte kako je Doris odregovala kada su je pitali o pljuvačini:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drejk

    9. januar 2014 | 23:50

    Nije ona tu nista kriva, krivi smo mi sto je zovemo, pas nam mater j*bo.

  • Jogogo

    10. januar 2014 | 00:06

    Ajte Srbi potrčite da napunite arenu ovoj veštici.Bojkot breee!

  • Romanticni zmaj

    9. januar 2014 | 23:46

    Ne bi joj dao da nastupa kod nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA