Mark Volberg želi da prebije pevače benda "One direction"! (VIDEO)

- Moja četvorogodišnjakinja mi stalno govori kako joj se sviđa Heri, što mene jako nervira i rekao sam joj da ću sledeći put kada ga budem video da ga udarim u nos - kaže kroz smeh popularni glumac

  • 1

Poznati holivudski glumac Mark Volberg je jednoj američkoj emisiji rekao da su njegove ćerke Ela (10) i Grejs (4) veliki fanovi britanskog boj benda "One direction", što se njemu nikako ne dopada.

- Devojčice su se u potpunosti okrenule bendu "One direction" i više ne mare za starog ćaleta. Moja četvorogodišnjakinja mi stalno govori kako joj se sviđa Heri, što mene jako nervira i rekao sam joj da ću sledeći put kada ga budem video da ga udarim u nos - kaže kroz smeh popularni glumac.

- Stalno izvlači neke njegove slike ni od kuda, ima ih po celoj sobi i ja se često pretvaram kako ću ih sve pocepati pred njom i kako sam jako ljubomoran na Herija, a kada ga budem video dobiće svoje. Prebiću ih sve odjednom. Ali pre toga ću ih dovesti da upoznaju moje ćerke. To bih najradije učinio što pre. Moja starija ćerka ima 10 godina i njoj se oni isto sviđaju. To će im biti poslednji put da se upoznaju sa nekim momkom. Nakon toga im uvodim vreme Zlatokose - rekao je Mark i zasmejao ceo studio.

Pogledajte intervju sa glumcem:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA