Nadu Macuru svakodnevno zove manijak i pita koje gaćice nosi! (VIDEO)

- Kada nema posla preterano, zabavljam se odgovarajući mu na pitanja. Svaki put samo promenim boju, sve ostalo ostaje isto - rekla je doktorka i izazvala haos u studiju

  • 15

Najpoznatiju doktorku u Beogradu i portparolku Hitne pomoći, Nadu Macuru, svakodnevno zove nepoznati muškarac i pita je nepristojna pitanja. Gospodina zanima koje su boje Nadine gaćice i šta još nosi na sebi. Kada nema posla, Macura mu rado izađe u susret u ćaskanju.

Doktorka je bila gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i tom prilikom je, kroz smeh, pričala o nepoznatom muškarcu koji ima čudne fantazije.

- Istina je da me svakodnevno zove isti muškarac i pita ista pitanja. Baš svaki dan... Kada se javim, pita kakav veš nosim, koje su mi boje gaćice i šta još imam na sebi - rekla je Macura i izazvala delirijum u studiju, a onda je dodala da mu nekada i odgovori.

- Kada nema posla preterano, zabavljam se odgovarajući mu na pitanja. Svaki put samo promenim boju, sve ostalo ostaje isto - dodala je doktorka.

Celu emisiju Ivana Ivanovića pogledajte OVDE.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA