JOVANA: Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator! (FOTO)

- Jovana u kući ništa nije radila. Izlazila je stalno, dolazila pred zoru dopingovana, dok je Danijel radio. Ustajala je u pet po podne svakoga dana. Zanimao ju je samo provod i alkohol. Bila je pijana skoro svakog dana, prava alkoholičarka - kaže pevačeva majka Olivera

  • 16

Priča Danijela i Jovane počela je da priprema bizarne note! Nikolićeva priča o vibratoru, majka o psihijatru... Misica Jovana Nikolić Alibabić misli da joj je suprug Danijel Alibabić, tokom zajedničkog boravka u Crnoj Gori ukrao vibrator, te da je još tada počela da sumnja da je pevač gej.

Kada su se venčali, Jovana je vibrator ponela u Crnu Goru i držala ga je u ormanu. Samo su Danijel i ona znali gde se nalazi, a kada je pevač jednog dana otišao na put, spravica za samozadovoljavanje je nestala.

- Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim prljav veš da iznosim u javnost - kaže Nikolićeva, koja je na Fejsbuku vratila devojačko prezime. 

Ipak, Olivera Alibabić je ogorčena na svoju snaju i tvrdi da je Jovana bila pijana gotovo svakog dana, te da je namerno abortirala.

- Nije ona za mirnog mladića poput mog Danijela. Njoj treba neki žestok i opasan momak, neko ko je njenog kalibra. Ona ima lepu glavu, ali šuplju, nažalost. Ružno je da govorim loše o njoj jer mi je bila snaha, a Danijelu žena. Takođe smatram, njoj treba neko stručno lice, psihijatar, na primer - kaže Olivera za Blic.

- U kući ništa nije radila. Izlazila je stalno, dolazila pred zoru dopingovana, dok je Danijel radio. Ustajala je u pet po podne svakoga dana. Zanimao ju je samo provod i alkohol. Bila je pijana skoro svakog dana, prava alkoholičarka. Mislim da je svojevoljno abortirala. Nakon "Farme" je imala dovoljno vremena da se raspita o Danijelu, njegovoj porodici, popularnosti... i mislim da je sve dobro odglumila. Udala se za njega zarad medijske popularnosti - završava majka pevača.

(A. Č./ Alo, Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neverovatno

    13. januar 2014 | 11:33

    Ljudi, pa da li ste vi normalni?

  • Milan

    13. januar 2014 | 12:03

    Neće mala da iznosi prljav veš u javnost?! :D A to da imaš vibrator i da je gej koji ga je vjerovatno koristio je sasvim normalna uobičajna vijest? :D o Božee xD Čime se dopinguju ovi ljudi danas, ovo utiče na mozak :-D

  • Max

    13. januar 2014 | 11:43

    Sto ce joj vibrator kad je povela danijela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA