Evo šta nas čeka u novoj sezoni Igre prestola! (VIDEO)

Kralj Džofri je u nevolji, Kalisi najavljuje rat koji će promeniti svet, Tirion Lanister trune u zatvoru, a Džon Snou i preživeli članovi Noćne straže se pripremaju za odbranu Zida od Slobodnjaka

  • 2

Ono što sve fanove serije "Igra prestola" ("Game Of Thrones") zanima je šta će se sve dešavati u četvrtoj sezoni koja počinje 6. aprila, a prvi trejler nagoveštava da nas čeka mnogo uzbuđenja, i najavljuje nekoliko novih likova.

Iako je kralj Džofri više puta dokazao da je kukavica i sadista, to ga nije sprečilo da samouvereno izjavi: "Moj narod me voli, oni znaju da sam spasao grad i dobio rat", međutim, njegov ujak, u stvari, pravi otac, Džejmi Lanister ga brzo spušta na zemlju rečima da rat nije završen.

Ali, nevolje za Džofrija tek počinju, i na pomolu je dugoočekivani sukob sa Kalisi koja neprijateljima poručuje: "Oni imaju izbor, ili da žive u mom novom svetu ili da umru u starom!".

Jedan od najomiljenijih likova iz serije Tirion Lanister je u zatvoru i iako je uspevao da se izvuče iz mnogo gorih situacija, ovoga puta smrknuto kaže: "Mislim da neću uspeti da se spasem!".

Nekoliko kadrova pokazuje da će se Džofri i Mardžeri napokon venčati...

... ali već u sledećoj sceni besna Sersei u razgovoru sa ocem viče: "Pre ću ovu kuću spaliti do temelja nego što ću dozvoliti da se nešto tako dogodi".

Dok Igrite i njeni divlji sunarodnici prave haos gde god se pojave, Džon Snou upozorava svoje prijatelje iz Noćne straže da će Slobodnjaci, ukoliko probiju Zid pregaziti sve na koje naiđu.

 A šta će se još dešavati, pogledajte u trejleru za četvrtu sezonu "Igre prestola":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA