SARA: Raskinula sam sa Akijem zbog pritiska javnosti! (FOTO)

- Nikad ne reci nikad, ali mislim da se nećemo pomiriti. Što se mene tiče, možemo da ostanemo prijatelji - kaže manekenka za Telegraf

  • 11

Manekenka Sara Trajanović za Telegraf kaže da je istina da je raskinula sa Andrijom Akijom Markovićem, jer se očekivanja i želje nisu poklopile sa realnošću. Manakenka kaže i da je osetila veliki pritisak javnosti, sa kojim više nije mogla da se bori.

- Sinoć sam raskinula sa Akijem, jer veza nije bila ista kao na imanju. Nisu bila ista očekivanja... Nismo se posvađali, niti smo se rastali u ružnim odnosima, pa se nadam da možemo da ostanemo prijatelji. Još jedan od razloga je što putujem i nisam želela da ga obavezujem, mlad je, mislim da to ne bi izdržao. Kada sam ranije putovala, imala sam duge veze, te se moje odsustvo nije odrazilo na njih. Sada nisam sigurna da bi bilo isto - kaže lepotica.

Sara izdavaja još jedan razlog zbog koga je odlučila da prekine emotivnu vezu.

- Osetila sam veliki pritisak javnosti, fanova i medija. Bukvalno sam morala da se pravdam svaki put kada izađem bez Akija i da polažem račune. Znam da to ide uz veze, ali jedanostavno nisam izdržala. Želim normalnu vezu kao i svi drugi ljudi - otkriva Trajanovićeva, koja tvrdi da pomirenja neće biti.

- Nikad ne reci nikad, ali mislim da se nećemo pomiriti. Što se mene tiče, možemo da ostanemo prijatelji. Znaš, ja sam manekenka i ne želim da karijeru gradim na skandalima, niti da me danas-sutra nazivaju nečijom bivšom devojkom - kaže manekenka za Telegraf.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cane

    13. januar 2014 | 15:31

    Ona ima fanove???? Pomozi nam Boze,ako nam ima spasa

  • Vlada

    13. januar 2014 | 15:06

    Videla da nema para kao sto je zamislila pa korpa decku...Sve su iste

  • robi

    13. januar 2014 | 16:03

    koje bre crne fanove ti imas i onaj tvoj klempa???ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA