X FACTOR: Hari Varešanović specijalni gost druge lajv emisije (FOTO)

U utorak na televiziji "Pink" gledaćemo nove nastupe finalista koji će pokušati da obezbede plasman u dalji krug takmičenja

  • 5

U novoj epizodi "X Factora" koja je uživo na programu sutra (utorak) u 21:00 na televizije "Pink" imaćemo priliku da vidimo nastupe finalista na temu ljubavnih pesama pod simboličnim nazivom "love and heartbreak". Takođe, saznaćemo koji kandidat iz baražnog glasanja  će se pridružiti finalistima u borbi za pobedu u prvom regionalnom "X Factoru".

Sudije "X Factora" Kiki, Željko, Emina i Kristina vredno rade i pripremaju brojna iznenađenja:

- I posle celog dana na snimanju vinjeta, pa probama u Šimanovcima, i probi prelepe haljine, evo me opet u studiju u kasne sate, snimamo gitare za matrice... Tara će uskoro zaboraviti kako izgledam..ali će matrice biti super! Jedva čekam drugi lajv! – napisala je Kristina Kovač na svom Fejsbuk profilu.

U ovoj uzbudljivoj epizodi jedan takmičar će napustiti takmičenje, a specijalni gost emsije biće popularni pop pevač Hari Varešanović, frontmen grupe  "Hari Mata Hari".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA