DANIJEL: Sramota me je što sam oženio Jovanu!

Pevač je podneo krivičnu prijavu protiv supruge zato što je navodno od njega iznuđivala novac da u medijima ne bi otkrila da je on fizički zlostavlja i da je Danijel gej

  • 8

RASPLET NA SUDU? Danijel Alibabić je, kako navodi "Alo", podneo krivičnu prijavu protiv svoje supruge, zbog toga što je Jovana navodno od njega iznuđivala novac da medijima ne bi ispričala da ju je pevač fizički maltretirao i da je gej, i ako misica na sudu bude proglašena za krivu, mogla bi da dobije kaznu od jedne do osam godina zatvora!

Da podsetimo, Danijel je posle Jovanine ispovesti u kojoj je ona, između ostalog, navela da ju je on davio i da je homoseksualac, izjavio da će tužiti suprugu kao i da će ona na sudu morati da dokaže sve što je rekla, a jedan od pevačevih prijatelja je potvrdio da je Alibabić  podneo krivičnu prijavu protiv Nikolićeve zbog iznude novca.

- On je angažovao advokata i predao tužbu. Danijel će se do kraja boriti da dokaže nevinost u ovoj priči - tvrdi izvor blizak pevaču koji je čitav slučaj prokomentarisao sledećim rečima:

- Sramota me je što se ta osoba povezuje sa mnom. Sramota me je što sam se oženio njome i što se njeno ime pominje uz moje. Sve što govori, govori o sebi. Neka joj je na čast i vidimo se na sudu - rekao je Danijel.

Sa druge strane, Jovana je kratko poručila da je samo čula priče o tužbi protiv nje kao i da sud treba da radi svoj posao i da ona ne želi bilo šta da prejudicira.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA