ERA OJDANIĆ: Ja sam Tito sa Ibarske magistrale! (VIDEO)

"Mi smo kao Tito i Jovanka. Jovanka je bila mlađa od Tita 32 godine, skoro toliko je i Dijana mlađa od mene", rekao je pevač prilikom predstavljanja svoje buduće supruge

  • 5

Era Ojdanić uskoro će po drugi put stati na ludi kamen, i to sa tri decenije mlađom izabranicom, Dijanom Miladinović, za koju kaže da je njegova Jovanka Broz, budući da je on, kako napominje, Tito sa Ibarske magistrale.

Pevač je nakon smrti svoje prve supruge Ljupke pre tri godine izjavio da se nikada neće ponovo oženiti, međutim, njegovo srce osvojila je 35-godišnja Dijana, zbog koje je obećao da se više neće udvarati drugim ženama.

- Ja sam pre neki dan napravio veliki rez, moje emocije su sada usmerene samo prema Dijani. Jeste neka razlika u nekim godinama, ali svi veliki ljudi i sve velike legende na svetu imali su mnogo mlađe žene - rekao je on, a potom sebe i svoju dragu uporedio sa najslavnijim parom u istoriji jugoslovenske političke scene.

- Mi smo kao Tito i Jovanka. Jovanka je bila mlađa od Tita 32 godine, skoro toliko je i Dijana mlađa od mene. Ja sam onda Tito za Ibarsku magistralu - ponosno je istakao pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA