Amerikanke hoće guzu kao Karleuša! (FOTO)

Među gomilom zategnutih cica na jednom američkom sajtu za fitnes motivaciju našla se i mišićava zadnjica pop pevačice, a ona je ovaj laskavi gest brže-bolje podelila na društvenim mrežama

  • 24

Jelena Karleuša ponovo je pomutila pamet stanovnicima preko okeana, ovoga puta je jedan američki sajt za fitnes motivaciju sve članove počastio zategnutom guzom naše pevačice, koja je za kratko vreme dobila više od 8.000 lajkova na Instagramu.

Ljubitelji zgodnog tela i treninga oduševljeno su komentarisali mišićavo telo i zanosnu pozadinu Jelene, koja pored brojnih izazovnih cica takođe krasi internet stranicu "Motivation for fitness". Ona je, naravno, ovaj laskavi gest podelila na svom Tviter profilu.

- Hoću da izgledam ovako i da imam ovakvu guzu! - samo su neki od hvalospevnih komentara ispod seksi slike Karleušine zadnjice.

Iako je ova slika od prošlog leta, pevačicina obla guza dobro je poznata svima, budući da je to jedan od njenih najvažnijih aduta, dok je njena majka Divna jednom prilikom izjavila da Jelena nikada ne treba da pljačka banku jer bi je svi prepoznali po du*etu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar V.

    14. januar 2014 | 13:30

    Neka im pokaže vugla...vidi joj slika bez face. Vrati konju glavu Jelenaa.

  • Lily83

    14. januar 2014 | 14:06

    Lepo odete na estetsku operaciju i eto takve guze : )

  • Avet

    14. januar 2014 | 14:18

    Zena je psihicki na svoju ruku. Ali pozadina joj grmi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA