Šako u društvu Sandre Partizan, starleti "ispala" bradavica (FOTO)

Poznati pevač, koji je pevao za srpsku Novu godinu u jednom beogradskom klubu, provodio se ovom atraktivnom plavušom

  • 0

Šako Polumenta nastupio je za pravoslavnu Novu godinu u beogradskom klubu "Teatro" u kome je bilo dosta poznatih ličnosti. Pored fudbalera Vladimira Stojkovića i aktuelnog klupskog pevača Aleksandra Akija, pažnju prisutnih gostiju izazvala je i Sandra Partizan,  koja je razmenjivala nežnosti VIP separeu koji je bio rezervisan za domaćina večeri Šaka.

Da stvar bude ukusnija nešto im je promaklo što fotografu nije. Dok su javnosti hteli da pokažu da mnogo prisni, Sandrina nestašna bradavica "pobegla" je iz njenog brushaltera što je pevač kasnije primetio i svojim kažiprstom pokušao da sakrije ovu nesvakidašnju pojavu. I pored jednog pokušaja da se bradavica zakloni od očiju  fotografa zabeležen je i drugi gaf, u toku slikanja Šake i Sandre.

Iako je atmosfera bila do usijanja, Šako je pevao do čitavih pet sati izjutra, posle čega je klub napustio u prisustvu Sandre Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA