ANA MIHAJLOVSKI: Nemam anoreksiju, a ko brine za moju kilažu, neka mi pošalje hranu!

Žena se s godinama menja. Neke smršaju, neke se udebljaju, neke prolepšaju, neke poružne. Ako nekome smeta moja kilaža apelujem da mi svakog utorka pred lajv pošalju hranu, pošto obožavam da jedem i mnogo jedem - kaže voditeljka X faktora

  • 30

Svima koji su se zabrinuli za njeno zdravstveno stanje i kilažu, nova voditeljka "X Factora" Ana Mihajlovski u izjavi za Telegraf poručuje da ne treba da se brinu jer je sve u najboljem redu, da mnogo jede i da je sasvim prirodno da se žena sa godinama promeni. Ana je ovom prilikom odgovorila na brojne komentare da je promenila lični opis i demantovala da je na korak od anoreksije.

- Hvala svima koji brinu, ali još uvek nisam ni blizu anoreksiji. Da nešto nije u redu sa mojim zdravljem sigurno ne bih išla mečki na rupu i stala pred milionski auditorijum koji ima "X Factor". Mislim da to nije poznato, ali žena se s godinama menja. (smeh) Neke smršaju, neke se udebljaju, neke prolepšaju, neke poružne... Da li ovakva pitanja treba da shvatim kao udar na moju žesnku sujetu. (smeh) Ili je to samo pokušaj da se napravi senzacija tamo gde je nema - ispričala je voditeljka.

Ona priznaje da je sinoć imala tremu zbog milionskog auditorijuma, i da je bila pod tenzijom, ali kaže i da je ipak zadovoljna kako je sve ispalo.

- Ako me pitate da li sam sinoć bila u stresu - jesam. Vodila sam lajv emisiju koju je pratilo četiri miliona ljudi širom zemlje, a imala sam svega nekoliko sati da se pripremim. Mnogo bitnije od mog fizičkog izgleda jesu komentari podrške koje sam dobila na društvenim mrežama a koji se tiču mog voditeljskog angažmana - objasnila je ona i potom prokomentarisala svoj novi imidž.

- Primetili ste da sam drastično skratila kosu i prilično je posvetlila. Nosila sam visoke potpetice i kratku haljinu sa naglašenim ramenima u čemu bi svaka žena izgledala vitkije nego što jeste. Ako nekome smeta moja kilaža apelujem da mi svakog utorka pred lajv pošalju hranu, pošto obožavam da jedem i mnogo jedem - kroz smeh je rekla Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • star

    15. januar 2014 | 16:17

    Znaci cero da se drogiras

  • Ana KRALJICA

    15. januar 2014 | 16:01

    Ana obozavam da gledam emsije koje ti vodis! Molim te vise jed i pusti kosu! :) Najbolja si! Pozdrav! :D

  • VOX

    15. januar 2014 | 16:08

    E neka si im rekla. Ana kraljica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA