Zbog psovki i seksa isečeno pola filma "Vuk sa Vol Strita" u Emiratima!

"Film je "sečen" kako je kad trebalo, tako je teško bilo pratiti radnju; Kasapljenje, bolje da ni ne prikazuju film", samo su neki od komentara ogorčenih gledalaca cenzurisne verzije filma

  • 4

Publika u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nakon projekcije filma "Vuk sa Vol Strita", u kojem glavnu ulogu ima Leonardo Dikaprio, napustila je bioskopske sale poprilično zbunjena, a većina posetilaca se žalila na to da poentu filma uopšte nije razumela.

Razlog tome nikako nije loša produkcija filma, već pozamašna cenzura zbog koje je film skraćen za čitavu četvrtinu!

Kako zakon ove bliskoistočne zemlje nalaže, bilo je neophodno da se iz ovog ostvarenja, koje je za kratko vreme postalo pravi hit u svetu, iseku sve eksplicitne scene seksa, psovki i konzumiranja narkotika.

A kako je bludničenje i raskalašno ponašanje osnovni motiv filma, i kako je ovo ostvarenje ujedno i rekorder po broju psovki, (tačnije 506), od tri sata projekcije, publika je gledala "skraćenu verziju" od tri četvrtine, koja je mnogo toga ostavila neobjašnjenim.

- Film je "sečen" kako je kad trebalo, tako je teško bilo pratiti radnju; Kasapljenje, bolje da ni ne prikazuju film - samo su neki od komentara ogorčenih filmofila iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. januar 2014 | 15:38

    I sta je ostalo? Uvodna i odjavna spica :D

  • Pametnica

    16. januar 2014 | 16:10

    Pa tako je sa svakim filmom za odrasle kod njih, vidis samo naslov i spisak glumaca... jos dugo arapi ima da se klate do 21og veka i "normalne drzave"

  • Thrylos

    16. januar 2014 | 17:29

    Mnogo dobar film

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA