X FACTOR: Tamara plakala u bekstejdžu zbog Željkovih komentara! (FOTO) (VIDEO)

" Ne slažem se da je Tamara nadmena, ali podržavam Joksimovića što ju je iskritikovao!", rekao je mentor Milanovićeve Kiki Lesendrić

  • 11

Burne reakcije u drugoj "lajv" emisiji "X Factora" izazvao je nastup talentovane Tamare Milanović koja se ovoga puta publici i žiriju predstavila pesmom "What Now" od Rijane.  Tamara, koja inače važi za finu, nenametljivu i kulturnu devojku, nije ostala ravnodušna na Željkov komentar da je nadmena i da " izgleda kao da joj nije stalo do takmičenja", kao I da "ne ume da podnese kritiku",  kako je rekao Joksimović.

Čim je sišla sa bine Tamari su krenule suze, a u bekstejdžu su svi u neverici gledali šta se dešava. Pojedini kandidati su zamerili Kikiju što nije stao u odbranu svoje takmičarke, ali najtužnija je, ipak, bila Milanovićeva koja je samo prokomentarisala da joj je krivo što je tako ispalo. Njen mentor Kiki Lesendrić posle emisije je izjavio:

- U mojoj grupi vlada demokratija, svaki kandidat snosi odgovornost za svoje postupke, pa tako i Tamara. Mislim da je zaista napravila pogrešan izbor pesme i podržavam Željka što ju je iskritikovao za to. Ne slažem se sa njegovim mišljenjem da Tamari nije stalo do takmičenja, ona nije nadmena, već vrlo kulturna i vredna devojka, ali ima svoj stav što je meni skroz ok. Ukratko, ona je posebna! - rekao je Lesendrić.

Kako saznajemo, Tamari je odmah posle nastupa u zagrljaj poletela Vanja Mišić iz grupe "4U", sa kojom je  ova talentovana devojka nerazdvojna od početka takmičenja.

Pogledajte nastup Tamara Milanović

S druge strane, Ilma Karahmet, koja sa ocem boravi u Beogradu tokom nadmetanja u "X Factoru", otišla je Bosnu i Hercegovinu da vidi mamu i brata.

Odmah posle druge "lajv" emisije je otišla, i rekla:

- Ne mogu vise da izdržim , hoću da vidim mamu i brata! Baš sam ih se uželela - rekla je najmlađa finalistkinja popularnog takmičenja.

Inače, Ilma je trenutno na raspustu i da je pomalo zabrinuta šta će raditi posle, jer ukoliko prođe u narednu rundu "X Factora", moraće da odsustvuje iz škole.

Pogledajte nastup Ilme Karahmet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    16. januar 2014 | 18:57

    Zeljko je 100% u pravu.. Nadmena je i ubedjena da je najbolja

  • Inače JA

    16. januar 2014 | 19:26

    Ovim svojim suzama je pokazala da zaista ne zna podneti kritiku. Željko je nju s pravom iskritikovao jer je on ipak profesionalac, ali da je preterao kada je rekao da joj nije stalo do ovog takmičenja, jeste.

  • Sanja

    16. januar 2014 | 20:08

    Ne prihvata kritiku.Bilo je ok kad su hvalili sta sad?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA