KLADIONICE: Kejt Blanšet i Metju Mekonahi favoriti za Oskara!

Po procenama kladioničara najveće šanse da osvoji prestižno priznanje za najbolji film ima ostvarenje "12 godina ropstva", a drugi favorit je "Američka prevara"

  • 0

Odmah nakon što su juče saopštene nominacije za "Oskara", počela su nagađanja ko će trijumfovati na ceremoniji koja se održava 2. marta u Los Anđelesu, a ako je suditi po kvotama koje su objavile kladionice, Kejt Blanšet u ženskoj, i Čivetel Edžiofor i Metju Mekonahi u konkurenciji muškaraca, imaju najveće šanse da osvoje nagradu za najjbolju glavnu ulogu.

Po mišljenju kladioničara ostvarenje "12 godina ropstva" je apsolutni favorit za pobedu u kategoriji najbolji film, sa kvotom 1,30 (primer: na 100 uloženih, dobijate 130 dinara), dok je na drugom mestu "Američka prevara" (kvota 4) a treća je "Gravitacija" (kvota 11).

Kod glumica Kejt Blanšet je skoro pa sigurna dobitnica "Oskara" sa mizernom kvotom 1,12, dok su daleko iza nje Sandra Bulok (8) i Ejmi Adams (kvota 9).

Malo neizvesnija borba se očekuje kod muškaraca, blagi favorit je Čivetel Edžiofor (1,80), prati ga Metju Mekonahi (2,20) a ljubimac publike Leonardo Dikaprio je na trećem mestu sa kvotom 7.

Naravno, ovo su tek rane prognoze, i kladioničarske procene će se verovatno promeniti u narednih mesec dana.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA