X FACTOR: Takmičari pevaju domaće hitove!

"Muzika nema teritorijalne ni nacionalne granice, ali emocija pesme je uvek na strani onog izvođača koji muziku reprodukuje na sopstvenom jeziku", napomenuo je Joksimović, koji je od početka takmičenja preferirao takmičare koji pevaju na maternjem jeziku

  • 2

U predstojećoj epizodi "X Factora" u utorak u 21:15 na "Pinku" takmičari će se žiriju i publici predstaviti kroz domaće numere, koje će se potruditi da što bolje interpretiraju i kroz njih pokažu svoje vokalne spsobnosti.

Novim zadacima najviše se obradovao Željko Joksimović, koji je od samog početka forsirao učesnike da pevaju numere sa ovog podneblja, kako bi što bolje osetili i izneli pesmu.

- Verujem da je ponuđena tema poseban izazov za takmičare da daju maksimum u interpretaciji. Muzika nema teritorijalne ni nacionalne granice, ali emocija pesme je uvek na strani onog izvođača koji muziku reprodukuje na sopstvenom jeziku - rekao je on.

S druge strane, njegova žiri-rivalka Kristina Kovač domaćem repertoaru se ne raduje, budući da ima poteškoća da svojim kandidatima pronađe pesme pogodne za izvođenje.

- Uvek mi je teško da izaberem domaće kompozicije koje bi odgovarale mojim kandidatima, jako se trudim da da nađem pravu stvar za njih! - rekla je Kristina.

I Sudije "X Faktora" Emina i Kiki su za svoje kandidate odabrali domaće hitove, a koje su to kompozicije u pitanju saznaćemo u utorak. Da podsetimo, i u ovoj epizodi još jedan finalista napušta takmičenje, zato glasajte za svoje favorite!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • StRes

    20. januar 2014 | 10:46

    Ako Kajmaković ne bude pevao Zajdi, Zajdi pomisliću da Željko i produkcija zabušavaju... -.- P.S: Sarkastičan sam

  • :)

    20. januar 2014 | 00:38

    Jedva čekam!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA