KAĆA: Borisu su namestili slike na kojima masturbira!

"To je potpuna foto-montaža! Ne znamo ko ih je plasirao i odakle ta ideja, ali to je sigurno neko ko je ljubomoran na njegov uspeh i karijeru i sada mu namešta!", rekla je Grujićeva za Telegraf

  • 4

Nakon što su slike nekadašnjeg učesnika "Farme" Borisa Stamenkovića, na kojima se navodno on samozadovoljava, preplavile internet, oglasila se i njegova devojka Katarina Grujić, kako bi čvrsto stala u odbranu svog dragog.

Ona je za Telegraf istakla da je razgovarala sa svojim dečkom o šokantnim slikama, i sada je potpuno siguna da su te fotografije maslo zlih ljudi koji hoće da naškode manekenu.

- Te slike su potpuna foto-montaža! Ne znamo ko ih je plasirao i odakle ta ideja, ali to je sigurno neko ko je ljubomoran na njegov uspeh i karijeru i sada mu namešta! - žustro je rekla Kaća i ujedno prokomentarisala naslove da je pala u depresiju zbog Borisovog seks-skandala.

- Nije istina da tugujem i da se opijam zbog tih slika, kao što pišu pojedini mediji, uopšte nemam problem sa tim, niti će to narušiti moj i Borisov odnos. Slike me ne zanimaju, prebrodićemo ovo jedno uz drugo - rekla je pevačica i objasnila da je Stamenković zbog silne halabuke isključio svoj mobilni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA